IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

168 Pages V  « < 145 146 147 148 149 > »   
Closed TopicStart new topic
> Mafia - jocul de societate, varianta online II
angeldust
post Apr 8 2009, 11:01 PM
Post #1461

Musafir

(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)

Imi place de kary, ca nu se lasa deloc (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Zi-le Loredana!

Scorpi vezi ca io parca mai tare o banui pe Albina, dar vedeti si voi in caz ca mor, care pare mai suspecta.
Go to the top of the page

+Quote Post
kary_pink
post Apr 8 2009, 11:03 PM
Post #1462

Musafir

Angelu cand aproape toata lumea a sarit pe mine si stiind ca este un stripper in joc ai sarit cam repede ca sa fii politist. In plus stiu ca nu esti pentru ca sunt eu bre!!!!!!!!!! Chiar nu ma asteptam sa ataci asa dar te'ai bazat tu pe ceva, pe agitatia mea.

Cetateni cascati ochii chit ca acu' o sa ma linsati, cascati ochii maine si puneti si posibilitatea ca Angel sa fie mafiot. Take care my dear friends (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)

+Quote Post
scorpirescu
post Apr 8 2009, 11:04 PM
Post #1463

Musafir

sssshht.. galagia. Zi mai bine cu cine ai fost si ai ucis-o miseleste pe Lexie. (IMG:style_emoticons/default/angry.gif)

Eu ma culc, gata. Noapte buna.

Angel, eu as zice sa intrebi de Lilisor ca am asa o banuiala. Daaar .. pe de alta parte mai bine te bazezi pe instinctul tau care pana acum in rol de politist a fost perfect.

Ce spui, Kary? Amu brusc ne-am sustinut? Parca sarisem pe ea? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) tztztz

Noapte buna, fetele.

+Quote Post
albinuza
post Apr 8 2009, 11:08 PM
Post #1464

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

Hai ca pana am citit io, s-au mai scris 50 de posturi (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Deci e clar ca votez Kary.
Iubesc nasul lu' Angel. Asta asa ca o paranteza.
Dupa cum spuneam, Lilisor e intr.o situatie convenabila, pentru ca a disparut. O banuiesc!
Dar Roxana, a venit ea repede sa spuna ce usurata se simte pentru ca nici de data asta nu e ea, asa ca putem sa incepem fara ea. Si cum anume ne asiguri ca nu esti tu Roxi?
Rozy, nu prea am inteles ce ai vrut sa spui cu...poate Fanny a asteptat ca sa fiu exclusa? Sau inclusa? In lista suspectilor?
Ca daca te astepta pe tine, nu prea ai cum sa fii exclusa, pentru ca ai fi avut ceva de zis. Nu? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Scopri ma dezorienteaza ca intotdeauna, dar tura asta nu cred ca e mafioso.
Ma bag si eu la somnic, si mai vedem maine!

+Quote Post
kary_pink
post Apr 8 2009, 11:16 PM
Post #1465

Musafir

La lumina zilei mafioatele Angel si Scorpi, ce strategie e asta bre????????? Doamne cat o sa rad la final (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) No acu' daca o sa va mearga jos palaria!!!

votez Angel

Breeeeeee nu vreau sa mor degeaba (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Nu's mafiot ce sa va zic, chiar sunt politist. Chiar nu ma asteptam sa sara Angelu cu strategia asta. Luati in calcul posibilitatea asta ca omorati politistul degeaba si vor castiga mafioatele usor ca buna ziua.

Ce strategie frate, cat ati gandit la ea????????? (IMG:style_emoticons/default/angry.gif)

Eu sunt politistullllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll, v'am dat si de inteles offfffffffffff (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
albinuza
post Apr 8 2009, 11:23 PM
Post #1466

V.I.P.

From: Bra, Italia
Member No.: 56

Hai Kary sa fim serioase! Ca Angel nu e la primul joc. Nu ar zice ea ca e politist din prima tura daca nu stia ceva sigur, si chiar era politist.
Asa ca... lasa-neeeee lasa-neeee!!
Acum chiar ma bag la somn! Noapte buna!

+Quote Post
kary_pink
post Apr 8 2009, 11:28 PM
Post #1467

Musafir

No bine fie voia voastra dar e socant chiar si pentru mine. Ce ultim joc am prins si io of (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Mafiotii linseaza politistul adevarat si cetatenii ii cred. Ca strategie jos palaria ca vaz ca merge... Dar nu e drept, sunt si io odat politist si atunci isi ia mafiotul dreptul asta (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Tineti cont si de ce spun eu si macar maine luati in calcul si uitati'va in urma sa vedeti ca anumite sunt clare...

+Quote Post
Fanny
post Apr 9 2009, 07:05 AM
Post #1468

Moderator Global

From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Lilisor nu da semne c-ar sti ca se joaca. Vad ca n-a mai fi intrat pe forum de marti seara. Iar pe messenger nu spune nici pīs, desi i-am ciocanit in geamul de la PC. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Votul ei n-ar schimba parerea majoritatii asa ca Kary_pink zboara ca ghiuleaua peste mari si zari, deoarece colegele ei de trupa speciala o incarca in tun si-o trimit spre Congo ( (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ).

Se lasa seara!

+Quote Post
rozy
post Apr 9 2009, 07:57 AM
Post #1469

Musafir

Neata. Iar m-am dus degeaba la scoala,asa ca am timp pana pe la 13.20 sa ma joc cu voi.
Da Albi,sunt mafiot cu Kary,pe care am votat-o dinainte sa o demasce politistul (IMG:style_emoticons/default/slap.gif)
Am zis ca daca se incepea jocul fara mine, eram exculsa din lista suspectilor. Si n-ar fi fost corect ca un jucator sa fie exclus din start.

Aaa,si daca Fanny zice ca Lilisor n-ar da semne ca stie ca joaca,da,de aici am putea deduce ca e cetatean (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Asa ca Albi mai degraba e mafioso cu Kary

This post has been edited by rozy: Apr 9 2009, 08:01 AM

+Quote Post
Fanny
post Apr 9 2009, 08:04 AM
Post #1470

Moderator Global

From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Oups, Rozica e somnambula! In loc sa doarma in patul ei noaptea, se plimba prin joc si vorbeste cu spiritele! (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

Stationam momentan cu cortina trasa. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

+Quote Post

168 Pages V  « < 145 146 147 148 149 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 10th May 2025 - 06:21 AM