IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

168 Pages V  « < 146 147 148 149 150 > »   
Closed TopicStart new topic
> Mafia - jocul de societate, varianta online II
Roxana_
post Apr 9 2009, 08:32 AM
Post #1471

Musafir

Devotez Lilisor si votez Kary.
Si nu-s mafiot, de asta sa fiti sigure.
Pe mine ma enerveaza jocu' cu stripperu'. Mi se pare ca au mai multe sanse mafiotii. Credeam ca nu mai jucam asa.
N-am apucat sa citesc ultimele posturi, ca plange fata.
Go to the top of the page

+Quote Post
scorpirescu
post Apr 9 2009, 09:17 AM
Post #1472

Musafir

Neah, Roxana, au foarte putine sanse mafiotii chiar daca este stripper. Asta s-a observat in ultima vreme si de aia a fost introdus stripperul. Daca te uiti in urma sunt muuuult mai multe jocuri castigate de cetateni decat de mafioti chiar si cu stripper. Ni cum am prins-o amu pe mafioata de Kary (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ia zi, Kary, cui i-ai dansat?(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
kary_pink
post Apr 9 2009, 09:32 AM
Post #1473

Musafir

Mi'a dansat. Eu stiu si sunt constienta ca orice as spune tot pe Angel o credeti. Si pe asta se si bazeaza strategia ei. Nu de alta dar chiar ea la regulile jocului si la diferite modalitati de joc(''Spre exemplu unul din hoti poate spune "Eu sunt doctorul...si il suspectez pe cutarica, ca el ar fi mafiotul...pentru ca..". In mod normal, cel care chiar este doctorul poate spune "Ba nu, eu sunt doctorul", dar risca sa nu fie crezut de ceilalti, caz in care cu siguranta el va fi urmatorul eliminat in noaptea urmatoare biggrin.gif
Si asa mai departe, nu va dau acum chiar toate ponturile, le mai descoperiti voi pe parcurs.''
) a spus ca daca se arunca mafiotul si spune ca el e politist/doctor adevaratul politist_/doctor nu va mai fi crezut... Chiar nu ma asteptam la o astfel de strategie (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)

Aveam deja un vot de la Rozy, in plus adunam unul si de la Scorpi, cu cel de la Angel aveam deja 3. Riscam deja sa fiu votata de ce Angel daca intr'adevar era politist ar fi scos asta la iveala? Sa riste sa o tina ocupata stripperul? Sau sa fie omorata? Nu vi se pare ciudat?!

Un singur lucru v'as ruga luati in calcul macar la urmatoarea votare si faptul ca Angel v'ar putea duce de nas...

x sare si spune: eu sunt politist. Cetatenii o iau de buna si adevaratul politist poa' sa spuna ca degeaba i'a mai fost dat rolul asta (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)

+Quote Post
angeldust
post Apr 9 2009, 09:48 AM
Post #1474

Musafir

Mah da voi chiar ignorati cu desavarsire posturile lui Fanny?? (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)

Kary you are dead, si mai esti si mafioata pe deasupra! Asa ca ciocu mic.

+Quote Post
Roxana_
post Apr 9 2009, 09:53 AM
Post #1475

Musafir

Io imi cer scuze, ca am apucat sa scriu, inainte sa vad ca s-a lasat noaptea.
(IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

+Quote Post
Lilisor
post Apr 9 2009, 11:21 AM
Post #1476

Musafir

Scuze ca scriu pe timpul noptii, dar voiam sa zic prezent cu intarziere (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) !

+Quote Post
Fanny
post Apr 9 2009, 12:42 PM
Post #1477

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

ciocu' mic toata lumea pana fac lumina!
Noapte agitata, cu multi care au vorbit in somn, dupa cate vad. Zorii zilei dezvaluie o noua crima: Rozel este fara suflare in sala de forta a sectiei. Sa fi murit de la atata antrenament? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

Scuzati, abia acum am ajuns iar la PC.

+Quote Post
scorpirescu
post Apr 9 2009, 12:45 PM
Post #1478

Musafir

No, io zic ca Lilisor era perechea lui Kary.

De cine ai intrebat, Angel? Sau cumva stripperul e still alive?

Lilisor, tu ce parerea ai?

+Quote Post
Lilisor
post Apr 9 2009, 01:08 PM
Post #1479

Musafir

Eu zic ca esti way off! Stiu ca-ti place de mine (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) , dar eu abia ce'am terminat mutarile prin camera azi cand am deschis si eu calculatorul! Sper sa fi intrebat Angel de cineva, ca am vazut ca ea e police! Pentru ca nu am fost in mijlocul actiunii ma abtin sa arunc banuieli in stanga si dreapta, momentan (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) !
Si in afara de mine nu mai banuiesti pe nimeni? Eu care abia de abia acum am ajuns in joc, si gata? Sari cu banuieli?

+Quote Post
angeldust
post Apr 9 2009, 01:15 PM
Post #1480

Musafir

Mda, din nefericire nu era kary stripperita si nu am putut sa mai aflu nimic (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Intrebasem de albinutza, ca eu pe ea o suspectez cel mai mult sincer. Si pe locul doi pe Roxana.

+Quote Post

168 Pages V  « < 146 147 148 149 150 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 10th May 2025 - 12:48 AM