![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Maat, un cetatea nu are motive sa se dea politist. Un mafiot are motive sa se dea. Si nici un mafiot nu cred ca ar declara ca e politist in prima zi, in conditiile in care avem si dansatoare in poala.
Iote Scorpi? Ce ti.am zis? Vezi ca m-ar vota? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
holly fuck
am omis ceva din calcule (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) In fine, nu zic ce. Poate nu se prind nici mafiotii (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Well... nu vreau sa credeti ca ma grabesc, dar tocmai se lasa noaptea... si se face liniste in vestiar.
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
A, si tot ce stiu, o sa apara .... mai devreme! Eu mi-am scris dejatestamentul sa vezi cum dati toate medaliile inapoi. cind o sa se afle ca de fapt esti transexual si ca CIENEVA CARE MA VOTEAZA nu avea voie sa intri la concurs alaturi de femei! ti-e frica de CE stiu| na, acum OMORITI-VA, ca STIE TOATA LUMEA la ce te-ai pretat! Si pe baza medaliilor furate.. voiai lolul lui Fanny! Si da, beau, am amai spus si o stiti si voi. Sint betiva, de-aia vreau sa ma calugarescd, sa scap de viciu!
... se simte cineva cu musca pe cacsiula??? |
|
|
Lilisor |
![]()
|
Musafir ![]() |
Scorpi da de ce ti s-a casunat asa pe mine si pe Albi?... Inca o data te intreb, ai motive sa omori oameni prea repede? Eu, jucator onorabil dupa cum am mai spus... Iar vreti sa ma zabauciti de cap? (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Maat, si cine e politistul, hm? Ca vad ca nu zice nimeni decat tu ca Angel ar minti. Mai bine fa bine si spune-ne cu cine esti?
Angel, intreaba la noapte de mine. O sa vezi ca nu sunt mafiot. Eu nu as exclude-o pe Albi. Mi se pare ciudata in afirmatii... Sau sa fie numai zapacita? |
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
BUEY...pe mine ma bagati in ceata...se face noapte sau nu? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da Madutz. Noapte si apoi zi (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
NU E NOAPTE, TI-AU CAZUT OCHELARII DE soaRE PE OCHI!
|
|
|
Lilisor |
![]()
|
Musafir ![]() |
Poi e clar ca e Maat mafioata, acum deja dezbatem mafiotul nr. 2! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th May 2025 - 12:16 AM |
|