![]() |
![]() ![]() |
![]() |
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Bre ma bag si io da nu ma mai puneti mai mafioti doctori si politisti ca innebunesc! Nu am avut timp sa urmaresc ca lumea ca sa pot sa vin cu argumente doveditoare (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ma, eu am o idee. Povestitorul sa scrie pe o hartie numerele de la 1la 8 si in dreptul fiecaruia doctor, cetatean.. stripper.. etc. Apoi ia pe rand participantii in ordinea inscrierii si ii pune sa isi aleaga un numar. Primul alege dintre toate, urmatorii din cate numere au mai ramas etc.. Si ii spune rolul. Pe mafioti ii anunta ulterior si cu cine is in pereche.
Asa nu o sa mai existe treaba aia ca cine a fost ultima data, etc. Si s-ar putea sa fie interesant. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Si fiecare isi alege soarta!... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
Lilisor |
![]()
|
Musafir ![]() |
Vreau si eu un cetatean de ala!!!!
Eu tura asta, am facut-o lata.... Am ajuns abia la jumatate (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) ! Oricum asa e cel mai fain, cand e cu tragere la sorti, ca nu stii cine cu cine ar putea fi! |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
No, cine se mai inscrie?
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si io vreau. Sper sa am mai mult timp sa scriu, ca picea deja incepe sa functioneze dupa program.
F buna ideea lui Scorpi si zic sa o punem deja in aplicare incepand cu jocul urmator. |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu zic ca nu o sa mearga, se va intui ca primii vor alege politist sau doctor,iar ultimii mafioti. Daca eu sunt a 2-a si vreau doctor si imi zice ca nu mai e available rolul,atunci am sa stiu cu siguranta ca numarul 1 e doctor
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ok, trei inscrisi oficial: Albina, Scorpirescu si Roxana
Angel, by default. Anyone else? povestitor? Pai, Rozy, tu pana acum ai cerut sa ti se dea un anumit rol??? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) eu stiu ca nu ii voie. Deci ideea e ca tu alegi un numar, nu functia, si ai sa fii ce este scris in dreptul numarului tau, nu ce vrei tu. Deci nu inteleg cum intuiesti ca primii vor fi doctor si politist. Hm. This post has been edited by scorpirescu: Apr 10 2009, 10:40 AM |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Rozy, n-ai inteles. Pai nu ai cum sa-ti alegi rolul, ci doar numarul. Si totul e hazard.
Da...am explicat amandoua in acelasi timp (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th May 2025 - 06:19 AM |
|