![]() |
![]() ![]() |
![]() |
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Aaaa, thaaaa (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Am inteles eu nasol, ca in functie de ordinea inscrierii,isi aleg rolul (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
This post has been edited by rozy: Apr 10 2009, 10:42 AM |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ahaaaa. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Deci te bagi? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nop, munca si curatenie la greu weekendul asta (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
M-as baga eu povestitor (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Dar voi mai lipsi maine cate o ora, doua, dar mai vin si pe la calculator.
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bun, mai avem nevoie de 4 oameni. Lilisor, Szi, Sweet, Kalua, Fanny, Jo, Maat?
Hai ca-s curioasa de o tura din asta trasa la sorti. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Mai da nu ziceau povestitorii pana acum ca oricum faceau biletele si trageau la sorti? deci e cam aceeasi chestie zic eu
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu. Adica poate ca s-a intamplat sa fie si asa, dar de cele mai multe ori erau alesi. Eu de fiecare data cand am fost i-am ales.
Plus ca mi se pare m-ai interesant asa sa tragi tu la sorti. Asa toti stiu ca e clar ca totul a fost hazard si nu curiozitatea povestitorului. |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Si povestitorul ce bucurie mai are, mah? (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am si eu o rugaminte. Daca vreti sa povestesc cand va strangeti 7-8 trimiteti-mi si mie un PM. Ca am putina treaba si nu stiu daca stau cu ochii pe site, la calculator sunt. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th May 2025 - 06:19 AM |