![]() |
![]() ![]() |
![]() |
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mafia nu serveste nimeni, cat mi-s si eu in vacanta? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hai, bre... mai jucam o tura pana la Pasti?
Lexie, Szi, Chinte, Sweet, Lilisor, Jo, Rozy, Fanny .. care va mai bagati? This post has been edited by scorpirescu: Apr 13 2009, 01:49 PM |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Vreau si eu! (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ma gioc
|
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu ma ofer in continuare povestitor, si daca tin eu bine minte, inscrisi sunt Albi, Scorpi, Roxana, Angel, Bookaholic si Rozy?
Lili, Jo, Fanny? Scorpi, eu scriu pe o foaie nr de la 1 la 8 si in ordinea inscrierii repartizez rolurile, sau fiecare alege un numar? |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Madutz, tu scrie pe o foaie numerele de la 1 la 8 si in dreptul fiecaruia cate o functie.. aleatoriu (nu in ordine). Apoi in ordinea inscrierii.. sau sau cum dai de ei.. vezi tu, fiecare isi alege un numar.
Sa zicem ca io is prima: eu imi aleg un numar de la 1 la 8.. sa zicem 3...imi spui ce functie a tras. Urmatorul pe lista albi: ii spui sa isi aleaga unu un numar de la 1la 8 mai putin 3 (care l-am ales eu) si tot asa. Ultimul inscris ramane cu cu ultimul numar neales de nimeni. Numai tu stii care is numerele pe care scrie stripper, mafiot, doctor sau politist. Si asa fiecare isi trage 'soarta' cum zice Fanny (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Sau o idee: dupa ce ai scris numerele si rolul d ela fiecare numar scrii pe forul: 'scrieti numere' si fiecare incepe sa scrie cate un numar (care nu o mai fost scris inainte). In funtie de ce scrie fiecare le transmiti apoi rolurile (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) In felul asta stim si ca toata lumea era de fata cand s-au impartit rolurile si nu se mai scoate nimeni cu 'nu eram aici' (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) haide-ti, bre .. Lexie, Szi, Chinte, Sweet, Lilisor, Jo, Rozy, Fanny .. inca 2 ne mai trebuie Bine ai venit la mafioti, Bookaholic (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Atentie ca aci noi ne tragem de par, ne mintim si din alea, dar tot ce se spune aici intra in categoria "strategie de joc si gluma". Nu puneti la suflet si nu le luati in serios. De accord, mafioti? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) This post has been edited by scorpirescu: Apr 13 2009, 03:24 PM |
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Perfect...atunci asteptam sa mai vina 2 persoane. Apoi sa alegeti numerele, si gata (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Aveti si stripperi aici? Aia ce fac?
Stati linistite, eu va spun de pe acum: sunt om bun! (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) |
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Stripperul nostru tine ocupat noaptea un jucator. Daca nimereste doctor, acesta nu salveaza noaptea respectiva, daca nimereste politist acesta nu primeste raspuns la intrebare, iar daca nimereste cetatean se distreaza.
Inca 2 persoane (IMG:style_emoticons/default/notworthy.gif) . Povesti nu prea stiu sa zic, dar personajele sunt gata (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
ohhh avem si giucatori noi la mafia? (IMG:style_emoticons/default/322.gif)
Bine ai venit bookaholic! Si vorba fetelor, ai grija ca "What happens in Mafia stays in Mafia" (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Eu zic de pe acum ca vreau numaru 3! Puiapaci numaru 3 e al meu (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th May 2025 - 01:18 AM |
|