![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buueeeyy!
Nr 3 il vroiam si io! Da' l-a luat deja Scorpi si vad ca si Angelu' se bate pe el! Asadar io aleg numarul 7. |
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu credeam ca ne alegem numerele dupa ce ne strangem 8. Iar pentru Scorpi si Angel, daca se "bat" pe nr 3 (desi eu zic ca la Scorpi era doar un exemplu) care aduce prima 2 jucatori ala il ia (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) .
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Era numa un exemplu, bre. eu vreau numarul 4 (patru). Madutz, rolurile au fost deja scrise jos, da?
Poate se baga si Lexie.. dar mai trebuie o persoana. Chiar nimeni nu mai vrea sa joace???? Szi, Chinte, Sweet, Lilisor, Jo, Fanny (strig dupa ele acum, dar nu ma baga nici una in seama. da da da.. lasa. macar sa zica: nu vreu, bre, no (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ) This post has been edited by scorpirescu: Apr 13 2009, 04:48 PM |
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Dap. Numarul,rolul si personajul ( asa ca tura asta va alegeti 2 lucruri (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) )
Rozy joaca. |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
ce doua lucruri, bre? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) (tot nu ai inteles cum?)
|
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ba da...am inteles...ziceam ca alegandu-va numarul aveti si rolul, si personajul din poveste.
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
ioooo .. cool.
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Io aleg nr 1.
|
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Aha... eu 9. (IMG:style_emoticons/default/cool.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th May 2025 - 01:10 AM |
|