![]() |
![]() ![]() |
![]() |
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu doar intrebasem. Voi decideti (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
In acest caz eu ma retrag.
Nu vreau sa va incurc. |
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu sunt disponibila la joaca incepand din seara asta dar undeva cam in 2 ore, cred, ca vreau sa vad un film. Ce trebuie sa fac? Ca nu m-am prins de noul stil de joc... (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sa iti alegi un numar, daca nu mai joaca Teo, sau sa nu faci nimic ca iti ramane numarul 6 daca joaca Teo. Si zic eu, ca nu e nimic daca nu poti fi atenta 2ore, ca oricum rolurile sunt aleatorii si fiind acum aici nu are de ce sa te acuze cineva de ceva.
Teo joci? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Oki, atunci ies din film mai tarziu sa vad daca e ceva nou. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Pai si... jucam sau nu?
Ca eu ma trezesc la 6 maine. (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif) |
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai...ne mai trebuie un om. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu o are nimeni pe Teo pe messenger? Pana la ce ora maine poate Teo?
|
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
O am eu pe Teo, dar nu a fost deloc azi dupa-amiaza. Plus ca i-am trimis PM cand era online pe forum si nu a raspuns. Iar eu chiar am cautat lume, mai trebuie Lili sa-mi zica daca poate. In rest, nimic (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
Lilisor |
![]()
|
Musafir ![]() |
Okey hai ca ma bag eu daca vreti sa incepem din seara asta numai ca eu o sa lipsesc maine dimineata!
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th May 2025 - 07:24 PM |
|