![]() |
![]() ![]() |
![]() |
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu o sa incep banuind-o, of course, pe Lilisor. Iar urmatoarea o sa fie Rozy (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu va zic noapte buna (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) . Va las sa dezbateti, iar maine cand ma trezesc, numar voturile (daca sunt).
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
io cred ca porky pig sau sylvester sigur l-au mancat pe roadrunner ca ei sunt mai pofticiosi asa din fire, desi sylvester cred ca l-ar fi mancar pe tweety
bah io nu mai stiu care cum erau jur (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Cine avea treaba cu roadrunner? pentru cultura mea generala nu de alta (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Coyote, bai. Te faci ca nu stii, ha? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
Lilisor |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bai, deci io recunosc cu mana pe inima ca am incercat vreme de jdemii de episoade sa-l prind! Si de acum, recunosc ca incepusem sa ma distrez, si fix acuma sa mi-l omoare cineva?
Scorpi, (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) , daca nu m-ai fi banuit as fi inceput sa imi pun intrebari! Eu ma retrag, ne vedem maine atat de dimineata incat cred ca o sa fiu alone pe aici si apoi maine pe la 1-2. Noapte buna everyone! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Rozy, draga, tu ce ai de spus?
Si unde sunt Sylvester si Tweety? |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
deci asa Lilisor e mancatoarea de roadrunneri (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
De unde sa stiu bre scorpirescule? ca io cand eram mica prindeam numa ungurii si singurele desene pe care le vedeam erau cu ursuletul Maczi (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) |
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Duffy, probabil se alearga prin sufragerie (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Eu nu am retinut cine care ce personaj e (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Mda, tipic taz-mania, de ce ma mai mir de mine insami?
Angel, aia cu that's all folks nu o spunea porcusorul? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) M-atzi nimerit perfect cu matsa asta! Maaai cum tsa ma banuitsi pe mine? N-atzi vazut ca eu nu prind niciodata nimic?
Sincer mie mi se pare ca arata suspect asa... coiotul si tweety. Pasarica aia are ceva diabolic in ea!!! (IMG:style_emoticons/default/glare.gif) |
|
|
Lilisor |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neata! Coyote-ul asta pentru ca a ramas fara partener de desen, se duce sa stranga bani pentru copii orfani si drept urmare ma transform in iepurasul de paste! Ne vedem pe la 1-2 cand termin (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ! Sper sa mai posteze celelalte animatii pana atunci ca eu momentan sunt intr-o ceata totala, si nu am inca nici un suspect prea bine conturat!
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th May 2025 - 01:59 PM |
|