IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

168 Pages V  « < 158 159 160 161 162 > »   
Closed TopicStart new topic
> Mafia - jocul de societate, varianta online II
rozy
post Apr 14 2009, 07:53 AM
Post #1591

Musafir

Neata. Scorpi, eram deja in pat cand ai facut strigarea.
Angel, chestia aia o zice Porky.
E greu acum, stiind ca rolurile sunt absolut la nimereala (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Oricum, eu ma gandesc ca Lilisor( Coiotu), nu si-ar fi omorat exact partenerul de desen animat. Deci nu ma leg de ea momentan.
Faza e ca plec la facultate si ma intorc la 16.30, deci va trebui sa las un vot, ca sa nu va tin in loc. Ma gandesc cat duc cainele (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Scorpi si Angel ,nu stiu cum puteti banui pe cineva care nici macar n-a apucat sa spuna ceva. Scorpi iar baga zambaretii pasnici "apoi urmeaza Rozy (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) "

Asadar, v-am demonstrat ca treaba cu zambaretii e pe bune, asa ca votez Scorpi

This post has been edited by rozy: Apr 14 2009, 08:22 AM
Go to the top of the page

+Quote Post
angeldust
post Apr 14 2009, 08:42 AM
Post #1592

Musafir

Mda, deci sunt varza e clar, eu puteam sa jur cu Bugs Bunny zice treaba aia la sfarsit (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Rozy ce-i drept e probata chestia cu scorpirescu si zambaretii, dar daca ar fi mafioata oare nu ar fi mai atenta la aspectul asta, dupa ce ai si zis ? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Si faptul ca nu si-ar fi omorat tocmai partenerul de desen animat nu mi se pare motiv suficient sa o eliminam pe Lilisor de pe lista suspectilor.

+Quote Post
scorpirescu
post Apr 14 2009, 09:10 AM
Post #1593

Musafir

Mda.. Rozy. Te-ai gandit sa incerci treaba cu zambaretii si acum cand esti mafiot? poftim inca un zambaret: (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ma stiu cat se poate de nevinovata, dar felul in care ai sarit tu asa repede cu zambaretii si votul imi cam confirma banuielile. Si cum ai scos-o tu pe Lili.. mai mai. Vrei sa-i capeti increderea sau ea e partenera ta?
Si inca cativa zambareti, na: (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Faza cu 'ticul meu de mafiot' e o vrajeala. Ai examinat tu, Rozy, toate jocurile mele cand eram mafiot si cand nu si ai vazut ca folosesc zambaretii numai cand is mafiot? N-as prea crede. Din punctul meu de vedere consider ca nici nu am acel tic, e numai o parere de-a ta, de care se pare ca te folosesti acum. Motivele nu pot fi decat cele mai perverse. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

(destui zambareti?)

+Quote Post
MadutZ15
post Apr 14 2009, 09:44 AM
Post #1594

Musafir

Neata, personajele mele iubite (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) !

Eu trebuie sa va zic ca o sa plec la cumparaturi de Paste pe la 1jumatate 2 (asa mi-au zis ai mei, deci nu-i 100% sigur).

+Quote Post
scorpirescu
post Apr 14 2009, 10:12 AM
Post #1595

Musafir

Eu o sa votez Rozy. Nu-mi place deloc cum a sarit ea asa brusc cu zambaretii. Ii posibil totusi ca mafiotii sa fie un pic mai subtili si mai tacuti de atat, de aceea astept sa vad ce mai spun si restul.

(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) <---- zambaret

+Quote Post
angeldust
post Apr 14 2009, 10:17 AM
Post #1596

Musafir

(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) esti de coma scorpi
(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) <----- zambaret (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) rad pe aci pe sub birou

si eu astept sa vad ce mai zic si restu ca unii nu au zis nimic

+Quote Post
Lexie
post Apr 14 2009, 10:26 AM
Post #1597

Musafir

Stai linistita Madutz, ca nu-i graba, personajele de desene animate sunt foarte ocupate in general, dau autografe, filmeaza. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Eu una ma invart in cerc ca o nebuna incercand sa scap de atatea blitzuri. Nu-mi place sa fiu vedeta - imi consum energia debordanta.

In alta ordine de idei, eu am asteptat sa vad ce spune Roxi, insa probabil este ocupata cu cea mica.
Din ce vad pana acum, suspecta mi se pare si mie Rozelu porky pig care a acuzat fara sa astepte prea mult. De restul nu stiu ce sa zic pentru ca nu s-au spus atat de multe pana acum. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Scorpi, (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
scorpirescu
post Apr 14 2009, 10:44 AM
Post #1598

Musafir

Da, Roxi nu a spus inca absolut nimic. Lilisor a spus, dar nu ne-a spus si ce banuieli are. Lexie, tu ce banuieli ai?

This post has been edited by scorpirescu: Apr 14 2009, 10:58 AM

+Quote Post
Lexie
post Apr 14 2009, 10:59 AM
Post #1599

Musafir

Pai spusei mai sus, Scorpi, cea mai suspecta imi pare Rozelu, dar nu-mi dau seama cu cine poate fi cuplata. Intr-adevar, Lilisor ar fi o varianta, dar la fel de bine poate fi oricare dintre celelalte fete. Tocmai pentru ca nu s-au spus multe nu pot sa-mi dau bine cu parerea. Astept sa vad ce spune si Tweety si mai citesc repede in urma, insa nu prea am ce. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

+Quote Post
scorpirescu
post Apr 14 2009, 11:14 AM
Post #1600

Musafir

Cum spuneam, Rozelul da mult de banuit.

+Quote Post

168 Pages V  « < 158 159 160 161 162 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 7th May 2025 - 07:20 PM