![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Mai cum sarirati voi amandoua pe porcusor. Nu e cam ciudat? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
care amandoua ca suntem 3? ca si eu tot pe rozleu o banuiam si pe tine (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Dar tu bookaholic? nu banuiesti pe nimeni? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Si pe mine? Urat din partea ta sa ma banuiesti pe mine!
Hmmm... Acum c-ai intrebat... Pai macar una din voi 3 trebuie sa fie mafiot... Daca nu chiar 2.... (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) E greu sa-mi dau seama, dar nici rozy nu pare chiar nevinovata. Offf... suffering succotash!!! |
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Personajele mele se acuza, se scuza, unii nu spun nimic (se pare ca viata din afara scenei i-a captivat).
(IMG:http://pixojo.com/_uploads/l-toons-thanksgiving.jpg) Eu va las sa va votati si, in caz ca va adunati toate, sper sa nu ma injurati daca nu sunt si eu. |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
eu votez rozy . Si imi urmez instinctul initial care zice ca rozy si bookaholic sunt nefericitele care si-au ales rolul de mafioate (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu voi pleca pentru aproximativ 2 ore la o intalnire, asa ca las votul aici, sa nu incurc. Daca se schimba ceva intre timp, o sa revin asupra deciziei mele.
Cel mai mult o suspectez pe Rozy, pe care o si votez. Suspecte imi mai par Lilisor, pentru ca a fost aparata de Rozy, si Bookaholic, care i-a luat apararea Rozelului fara nici o motivatie. De Roxi nu pot spune nimic inca. Angel si Scorpi par la fel de interesate ca si mine sa descopere intrusii in e-lady toons. Votez Rozy. |
|
|
![]()
|
|
(IMG:style_emoticons/default/glare.gif) I-am luat apararea pentru ca s-a format o alianta acolo impotriva ei, si o astfel de alianta inseamna un singur lucru: MAFIE! (IMG:style_emoticons/default/ninja.gif)
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Alianta? Sau poate intr-adevar Rozelu e mafiot, nu?
Votez Rozy. O asteptam sa se disculpe. Si o asteptam si pe Tweety care era cel mai aproape de ciolan (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (in poza zic) Adica la placinte inainte si la razboi inapoi? ha? |
|
|
Lilisor |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ma asteptam ca acum cand am ajuns de la iepurit sa am de citit o groaza... dar se pare ca nu. Oricum, nici mie nu mi se pare prea inocenta rozy, cum a dedus ea repede repejor ca Scorpi e mafiot. Nu ca as pune mana in foc pentru Scorpi, dar totusi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ! Iar Book ii cam ia apararea, acum nu cred ca daca ar fi impreuna s-ar apara asa pe fata... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Si eu astept sa vedem ce ne povesteste alta mafioata abila, Roxana...
Presupun ca mai avem timp sa mai stau un pic cu votul... ca parca as vrea sa aud ce alte argumente are Rozy impotriva catelului (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]()
|
|
Maiiiii! Castiga mafiotii??? (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif)
Eu votez scorpi !!! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st June 2025 - 06:48 PM |
|