![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Lilisor |
![]()
|
Musafir ![]() |
Book, de ce esti asa convinsa ca e Scorpi, si tu si Rozy? (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
In afara de chestia cu zambaretii... |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Mai eu nu sunt sigura... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (si mie imi plac zambaretii).
Doar ca mi se pare mereu suspect atunci cand se aliaza mai multi impotriva unuia anume, ca si cum ar fi vorbiti. Eu cred ca cel putin una din ele trei e mafiot, si cum scorpirecu pare mai decisa... Am votat ca am crezut ca plec si in caz ca se numara voturile sa il aveti si pe al meu. Dar am ramas acasa, astept sa vad cine ce mai are de zis si e posibil sa imi schimb votul in functie de ce mai gandesc. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) |
|
|
Lilisor |
![]()
|
Musafir ![]() |
S-a intamplat si asta, ce-i adevarat, dar si cand nimerim mafiotii (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) .... nu stiu, eu astept acum sa vina si rozy acasa, sa vedem ce are de spus. Iar de Scorpi... asa e ea de convinsa cum e si rozy de ea, deci (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
mda, lasa book nu te mai gandi, ca pe mine una m-ai convins....ca esti mafioata (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si cu rozy ca altfel nu prea are cu cine.
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (observati zambaretul, da?)
Mda.. Book, s-ar putea sa fii chiar tu cu Rozy si nu Lilisor. Cum adica castiga mafiotii si cu multe semne ale exclamarii? Zici tu ca eu is mafiotul? Ai dovezi? De unde stii tu asa sigur ca Rozy nu e mafiot si ca as fi eu? Sau altfel de ce strigi ca vor castiga mafiotii? This post has been edited by scorpirescu: Apr 14 2009, 03:30 PM |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Dragutilor, eu am acuzat repede pt ca v-am zis ca tre sa plec. Si pe urma ma injurati daca nu lasam un vot. Cele care s-au grabit sa dea cu presupusu sunt Angel si Scorpi, cand eu nici macar nu apucasem sa zic nimic. Si cum rolurile chiar sunt aleatorii, astepti sa zica omu ceva ca sa-l suspectezi,nu?
Adica tot eu sunt suspecta? Cele doua baga hodoronc tronc Rozy,si eu sunt suspecta? (IMG:style_emoticons/default/slap.gif) |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Draga scorpi, am strigat asa cand am vazut trei voturi impotriva aceleiasi persoane. Am mai explicat odata. Si ca sa vezi ca nu am ceva cu tine, uite daca vrei facem o intelegere si imi schimb votul daca o votezi si tu pe angel, care cred ca e colega ta mafioata, o votez si eu data viitoare pe rozy, care crezi ca e colega mea mafioata. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Dar presupun ca nu o sa vrei, pentru ca esti MAFI... (IMG:style_emoticons/default/ninjafist.gif) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
baaai dar te-ai gandit tu mult nu? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) sa ma voteze pe mine si atunci votezi tu pe nustiucine, mda
Dar oare Roxana pe unde o fi? |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mii de scuze. Am uitat complet de Mafia. Am avut azi o zi agitata cu picea la doctor si apoi cu drumuri pe la banci si administratii si-am uitat sa deschid calculatorul.
Citesc acum si-mi dau si eu cu parerea. |
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu am fost la intalnire, m-am si intors si nu s-a schimbat nimic, asa ca imi mentin votul.
Intre 6 si 8 o sa lipsesc din nou, dar inainte sa plec de la serviciu, mai arunc un ochi aici sa vad ce si cum. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (na, am pus si eu un zambaret, vad ca e in trend (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 03:09 AM |
|