![]() |
![]() ![]() |
![]() |
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eh...o sa ma pomeniti voi pe mine dupa ce se termina.... (IMG:style_emoticons/default/slap.gif)
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Gata. Am citit. Nu stiu care pare mai suspect. La mine pe lista se afla Lilisor, Rozy si Book.
Deci votez Lilisor. Madutz ce-mi place mie Tweety. M-ai nimerit. |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hai ca ai fost tare, book... adica sa scot eu un vot de la Rozy, hm? Pai daca eu cred ca Rozy ii mafiot, de ce sa nu o votez? Si ce ii mai tii tu apararea...
No bun, mai are cineva de votat? Lilisor, tu nu votezi? |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
In fine... (IMG:style_emoticons/default/mf_seehearspeak.gif)
Cum zici tu. Eu devotez Scorpi. Votez Angel. |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Rog politistul, oriunde ar fi (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) , sa intrebe de Scorpi la noapte. Ca sa mai aveti o sansa,cetatenilor,ca pe mine ma trimiteti la moarte degeaba. Oricum, imi voi primi apauzele cand jocul se termina (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Mai, acum pe Scorpi si Angel le inteleg, dar voi,cetatenilor, ce scuza aveti sa jucati asa prost? (IMG:style_emoticons/default/mellow.gif) Scorpi si Angel si-au indreptat degetele spre mine DINAINTE SA ZIC CEVA IN JOCUL ASTA, si voi tot pe mine ma votati? (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) This post has been edited by rozy: Apr 14 2009, 04:58 PM |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Dar tu nu votezi, Rozy? Si Lilisor?
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cum dinainte, bre? Eu am spus ca banuiesc doua persoane: tu si Lilisor. Si Lilisor chiar era prima. Trebuia sa incep cumvba.. nu? Sau ne uitam unii la altii pana cand? Si m-am hotarat dupa ce tu ai sarit ca zambarteti si nush ce si ai votat. Deci fix ce spui tu ca am sarit prima, fix aia ai facut tu, nu eu. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
si ' (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ' ... sa nu-l uit. |
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Back... Scuze de intarziere, au aparut niste probleme (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) . Numar imediat voturile, sa vedem ce si cum.
PS: Roxana tu ti l-ai ales o data cu nr 1 (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) LE: Book -> Angel Roxi -> Lili Angel -> Rozy Lexie -> Rozy Scorpi -> Rozy Rozy -> Scorpi Daca am gresit ceva strigati. Se pare ca Lili mai este de votat. Ma duc sa mananc. Poate inchidem o tura cand vin. |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai tu apucasei sa zici ceva in joc, si anume ca eu si Lilisor, care nici nu eram acolo atunci, nici nu apucaseram sa zicem nimic,care-i logica? N-am zis nimic..un cuvant acolo, un bocet, o chestie, si tu hop Rozy? Pai de unde, odata ce nu te poti baza pe vointa povestitorului in a alege rolurile?
In fine, vad ca mafioatele s-au impus din prima.. Eu plec sa ma tund, si va zic, celor care va simtiti cetateni, dupa ce mor,luati in considerare in joc tot DOUA mafioate This post has been edited by rozy: Apr 14 2009, 05:28 PM |
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Back...
Nu incheiem si noi o tura azi? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 03:20 AM |