![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Lilisor |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pe cine am omorat? Rozy era police? Nu cred, ca altfel zicea (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Scorpirescu nu a omorat pe nimeni, mafiot rau!
Angel, hai si fa lumina!!!! Tocmai ma admir pe ProCinema (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Cred ca Angel ii plecata dupa morcovi. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (fiecare pricepe ce vrea, nu va mai zic de ce pricepe scorpirescu saracu (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ) |
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu vreti sa mai inchidem o runda azi? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
PS(da' sa nu va suparati pe mine): Nu-mi place sa fiu povestitor. E mai palpitant in joc. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
Lilisor |
![]()
|
Musafir ![]() |
De ce sa ne suparam, Madutz???
Eu personal astept una bucata Angel (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) si una bucata Lexie, care totusi si-a mai facut aparitia, desi sunt destul de convinsa in mancatoarea de pasari animate, Sylvester... |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Eu ma duc sa fac o baie... Cand ma intorc, sa nu va prind ca nu m-ati votat inca. (IMG:style_emoticons/default/crazy28.gif)
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ok, book, cum zici:D
Votez bookaholic Oricum ar trebui sa o asteptam si pe Angel sa nu fie politist sau ceva si sa stie treburi importante. |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am aparut
Mah nu-s politist din pacate (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Daca vreti sa incheiem o tura azi iaca votez book , desi nu cred ca mai apucam |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Lilisor? Lexie? Book? hai sa vedem ..
|
|
|
Lilisor |
![]()
|
Musafir ![]() |
Deci Angel nu-i police?? Hmmm... eu nu mi-s police... book nu e... atunci cine e (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) !
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai daca nu s-a anuntat nimeni.. probabil a fost Albi.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th May 2025 - 09:29 PM |
|