![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Continuarea laMafia: jocul de societate, varianta online III
La peste 100 de pagini un topic se inchide pentru a nu crea probleme la cautari efectuate de catre useri. |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 1 Joined: 4-April 12 Member No.: 11,123 ![]() |
Buna Diana,
Am vazut ca sunteti pasionati de Mafia (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Eu incerc sa strang o comunitate de jucatori de MAFIA live. Am circa 21 de membri intr-un grup pe Facebook si inca cativa doritori care nu au cont pe Facebook. Nu reusim sa ne strangem toti la datele stabilite. Daca doresti, imi poti face o lista cu doritorii din Bucuresti (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Ii voi adauga cu mare placere in grup si poate ne vedem in week-end in parc (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . This post has been edited by SeedCreator: Apr 4 2012, 11:40 AM |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Seed Creator, pe aici nu s-a mai jucat mafia de aproape trei ani... Imi pare rau.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th May 2025 - 10:19 AM |
|