![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Eu sint un spirit. Nu pot "deranja" prea mult. Oups, Anjel, ti-am spart vaza preferata... Muahaaha!
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 ![]() |
|
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Dimineata in vestiare nu arata deloc bine. Kary, se pare ca a suparat pe cineva. De aceea a fost gasita fara suflare. Se pare ca cineva a otravit-o.
Au ramas in joc: Angel, Scorpi, Lili, Invi, Albi. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Inivisible, tocmai ti s-au vazut chilotii! de catre toata echipa ! Dragule, ne-ai dezamagit cruuuuuuuuunt pe toaaate! hahahaha!
Oaaau! uite-o pe kary. vino sa te iau in brate! saaca de tine! cine te-a omorit? |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
So, Angel?
|
|
|
![]()
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 ![]() |
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
Nu pot sa cred, cat bulan sa am intr-un singur joc? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Deci nici macar nu ati incercat sa ma omorati?? Si sa nu mai zic ca am bunghit din prima si al doilea mafiot (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ia sa vad cine ghiceste care e (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ete de ce m-am chinuit eu atat sa strang jucatori la mafia ca sa joc fix o ora (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Si chiar ma distram acolo de una singura Ce mafioate rele (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
O sa va tulbur noptile si visele buhuhuhuhuuuuuuuuuuuuuuu |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cine?
Albina. This post has been edited by scorpirescu: Mar 24 2009, 11:24 PM |
|
|
![]() ![]() |