![]() |
![]() ![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hai ca nu va mai tin in suspans (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Lilisor e, bravo Invi (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hai, bre, zi cine e.
Haaaa, deci unul tot l-am ghicit. Votez Lilisor. |
|
|
![]()
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 ![]() |
sa o tavalim prin smoala si sa o plimbam in jurul stadionului (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
votez lilisor This post has been edited by invisible: Mar 24 2009, 11:35 PM |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Ha! Si asa e bine! Ti-am zis Scorpi ca Lilisor m.ar vota daca ea ar fi ultimul mafiot ramas? Si imediat dupa ce ai intrebat daca m-ar vota si io am zis asta, a zis ca ma voteaza (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
In aceste conditii, eu ma bag la somn. U're good Angel! Votez Lilisor This post has been edited by albinuza: Mar 24 2009, 11:36 PM |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
NU VA MAI LASATI MANIPULATE!
NU VA MAI LASATI MANIPULATE! NU VA MAI LASATI MANIPULATE! NU VA MAI LASATI MANIPULATE! NU VA MAI LASATI MANIPULATE! NU VA MAI LASATI MANIPULATE! ' NU VA MAI LASATI MANIPULATE! NU VA MAI LASATI MANIPULATE! |
|
|
![]()
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 ![]() |
scurt moment publicitar
va deranjeaza fantomele? nu puteti dormi noaptea din cauza lor? (IMG:http://www.ghilliesuits.com/images/ghost.jpg) ghost spray, keep the noises away (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
Lilisor |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bine bre ca ti'ai luat tu material de politist (IMG:style_emoticons/default/cop.gif)
Asa ca inainte de plecare va omor mafioteste pe toti (IMG:style_emoticons/default/pistolar.gif) si va las (IMG:style_emoticons/default/harp.gif) , ma autovotez! Auzi bre Invi, imi sta bine cu negru, dar chiar asa dom'le!!!! (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Anjl data viitoare te ajut sa nu mai ai bulan. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) u know (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Acestea fiind spuse ( Lili sper ca nu te superi ca nu iti dau dreptul la replica, dar cred ca e clar ce si cum) se va face cum doreste poporul "sa o tavalim prin smoala si sa o plimbam in jurul stadionului ".
Astfel...E-ladies United poate merge mai departe. Au interpretat: Maat- strippteuza si mafiot Lilisor- mafiot Angel- politist. cu felicitarile de rigoare (IMG:style_emoticons/default/clap3.gif) Invi- doctor Scorpi, Kary, Albi, Fanny- cetateni. Eu va cer scuze pt poveste si pt ca s-a terminat atat de repede. Va promit ca nu voi mai fi povestitor. Daca incepeti o noua tura de maine dimineata I'm in. Noapte buna! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) LE: Lili n-am vazut ca ai scris. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 11th May 2025 - 10:44 AM |
|