![]() |
![]() ![]() |
![]() |
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mai, hai sa facem prezenta. Io is aci, kary si ea. Spuneti prezent care cum apareti. Ivisible zicea ca intre 7.30- 8.00 ajunge acasa sa-si primeasca rolu. Sa vedem pana zice toaat lumea 'prezent' poate apare si Szi. Daca nu, eu incerc sa o corup pe Rozy macar de povestitor (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) si pentru Szi ne adunam tura viitoare. Daca se supara Szi imi pun eu dosu' sa iau bataie.
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Si io mi-l pun. Aveam aceeasi idee ca Scorpi. Nu stiu daca Szi o sa mai poata sta pe scaun dupa sala.
|
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fetelor, joc si eu daca mai aveti loc, povestitor/ jucator. Ca am o raceala urata tare si stau acasa. Dar va zic de acum ca maine intre 3 si 7 nu voi fi, in rest sunt la dispozitia voastra.
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Madutzo, suntem urmatorii care asteptam roluri:
Maat, Invi, Scorpi, Albi, Fanny, Lili, Angel, Kary-pink pupam sa te faci bine! |
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Merci fetele (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) .
Va trimit rolurile imediat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . LE: Roluri trimise. |
|
|
Lilisor |
![]()
|
Musafir ![]() |
Prezent si eu! Si eu maine cu plecare de la 11 la 14.30 (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Que pasa? cine nu ii la apel?
|
|
|
![]()
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 ![]() |
hu iz dead? (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Mah, de ce m-ati scos din joc? (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th May 2025 - 10:13 AM |
|