![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
In Seatle Grace Hospital, viata se desfasoara pe marginea bisturiului. Intre zeci de operatii, ture de noapte, examene, bascalii luate de la doctori, internii spitalului incearca sa isi faca si o viata particulara. Fie din lipsa de timp, fie datorita lipsei de experienta in ale vietii, le cam iese o...varza. Astfel, in loc de liniste, iubire si intelegere dupa o zi grea de munca (sau mai multe), se aleg cu notpi nebune de amor urmate de remuscari, descoperiri dureroase despre cel iubit, indiferenta, secrete si lacrimi.
Rozy Lexie Grey, sora lui Albi Meredith Grey este descoperita la prima ora de colegii ei interni moarta, incuiata in vestiar. Pe gat se vad inca urmele degetelor criminalului. Cine sa fi fost? Participanti sunt: Albi Meredith Grey Angel Derek Shepperd Maat Christina Yang Scorpi Preston Burke Kary Izzie Stevens Lilisor Alex Karev Madutz Miranda Bailey (IMG:http://i45.photobucket.com/albums/f73/Szimcsi/grey.jpg) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
eu va anunt de pe acum ca am f multa treaba la job azi, deci o sa intru mai rarutz.
|
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Rozy? (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
Trebuie razbunata. Cine a putut face asa ceva? |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Offf sora mica Grey (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Tocmai acum cand ma ajuta cu elucidarea cazului Pcientului x . Si unde mai pui ca era si indragostita. Oare cine sa'i fi dorit rau? (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
ps: Super idee cu Greys' Szi eu il ador...sunt la zi cu toate episoadele (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Im pare rau, eu am fost ocupata. Discutam cu o colega despre un ca foooarte grav. Camerele de supraveghere au surprins tot!
(IMG:http://msnbcmedia3.msn.com/j/msnbc/Components/Photos/060920/060920_greys_hmed_11a.hmedium.jpg) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Ocupati cu operatiile si alte treburi zilnice de-ale spitalului, internii si doctorii par sa fi uitat de tragedia petrecuta azi-noapte.
(IMG:http://i45.photobucket.com/albums/f73/Szimcsi/grey3.jpg) |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Stiu ca Lexie Grey era noua si nu prea avea prieteni dar chiar asa nimanui sa nu'i pese de moartea ei? Nici macar surorii, fie ea chiar sora vitrega? (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu o astept pe Maat cu informatiile surprinse de camerele de supraveghere (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu cred ca nu mergeau camerele de luat vederi. Totusi, Albi,Scorpi,Lili nu zic nimic?
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Aaaaa (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) My sis! Cum ati putut?? (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
Eu ce ma fac acum fara ea? Ea era singura cu care imi mai petreceam si eu noptile cand eram libere! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 10:43 AM |
|