IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

168 Pages V  « < 24 25 26 27 28 > »   
Closed TopicStart new topic
> Mafia - jocul de societate, varianta online II
angeldust
post Mar 25 2009, 12:25 PM
Post #251

Musafir

Nu stiu de ce ar crede Scopri una ca asta cand se stie f clar ca mie imi era draga Rozy (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

Nici eu nu am vazut nici un episod din acest serial si nici nu am de gand, ca am fobie de spitale (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
albinuza
post Mar 25 2009, 12:25 PM
Post #252

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

Eu am vazut vreo 2, asa ca va rog safolositi numele noastre, pentru ca daca nu ma pierdeti.
Si am o groaza de treaba si asa imi e greu sa urmaresc (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)

+Quote Post
kary_pink
post Mar 25 2009, 12:28 PM
Post #253

Musafir

Vai de capsorul meu Nu stiti ce pierdeti ca nu va uitati la Grey's. Angel ti l'as recomanda fix tie (IMG:style_emoticons/default/322.gif)

In serial Lexi ii este antipatica fix surorii ei dar ma gandesc ca nu asa de mult incat sa o ucida (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Lexi si Meredith au mame diferite dar acelasi tata!

+Quote Post
scorpirescu
post Mar 25 2009, 01:11 PM
Post #254

Musafir

Pai, Angel, tre sa incepem de undeva banuielile. Eu de tine stiu ca iti era frica de jucatoarea Rozy, chiar daca ti-e draga. Esti una dintre banuielile mele ca ai fi matrasit-o din prima.

Maat si Lilisor abia ce au fost mafioate. Albi.. nu stiu ce sa zic.. fix pe sora-sa? Om vide.

Raman ... Kary si Madutz..
Iaca un cuplu dragut: Angel si Kary. Madutz ... tu ce zici?

+Quote Post
kary_pink
post Mar 25 2009, 01:15 PM
Post #255

Musafir

Am fost sa vorbesc cu doctorul in preajma caruia a fost vazuta ultima oara Rozy Lexi

(IMG:http://i76.photobucket.com/albums/j6/kary_pink/080527-greys-anatomy-hmed-2phmedium.jpg)

Se pare ca aceasta i s'ar fi confesat despre o mare durere: iubitul ei se cam bucura de compania unei alte doctorite...

(IMG:http://i76.photobucket.com/albums/j6/kary_pink/g-080610-ent-greysAnatomy-3prp350x3.jpg)

+Quote Post
MadutZ15
post Mar 25 2009, 01:17 PM
Post #256

Musafir

Si eu ma gandesc ca Maat si Lilisor abia au fost, dar cum si tu, Scorpi, ai fost de cateva ori mafiot la rand nu e exclus.
O banuiesc putin pe Angel, parca nu e stilul ei. De restul nu stiu inca ce sa zic.

+Quote Post
kary_pink
post Mar 25 2009, 01:18 PM
Post #257

Musafir

Scorpi se vede ca nu te uiti la Grey's (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Izzie Kary este o tanara foarte sufletista, nu ar omorai niciun gandac. In plus Lexie Rozy era singura care ma putea ajuta sa depistez boala Pacientului x, nu i'as fi facut niciun rau, nu aveam motive...

+Quote Post
angeldust
post Mar 25 2009, 01:20 PM
Post #258

Musafir

Eu zic ca Madutz si Scorpirescu reprezinta un cuplu si mai dragut (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Sa fim seriosi, eu nu omor in prima seara niciodata jucatorul de care mi-e cel mai frica, il omor pe ala care cred eu ca e politist. Si probabil asa s-au gandit si mafiotii, ca rozelu era politista. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Sa speram ca nu au avut dreptate, desi sanse sunt.

Eu sunt simplu cetatean tura asta.

+Quote Post
Lilisor
post Mar 25 2009, 01:27 PM
Post #259

Musafir

Sa speram ca poate totusi nu era Rozy politistul, ca altfel e de rau!
Chiar asa, cum se mai sustin ele in argumentatii...
Eu nu stiu ce sa zic inca... Albi (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) nu cred...
Angel ar fi o idee
Scorpi cu Madutz... (IMG:style_emoticons/default/ninja.gif)
Ma gandesc ca nici Maat nu e asa cum nici eu n sunt... de doua ori mafiot consecutiv... ar fi cam ciudat.
Iar despre Kary... nu stiu, ea se joaca cu filmul momentan, vedem mai tarziu despre ea (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
albinuza
post Mar 25 2009, 01:30 PM
Post #260

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

Kary, da nu cumva te-a ajutat sa pui diagnosticul pacientului X si dupa aia ai omorat-o ca saprimesti tu toate laudele?
Cum sa o omor eu pe sister? Imi e asa dor de ea (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)

+Quote Post

168 Pages V  « < 24 25 26 27 28 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 14th August 2025 - 06:33 PM