![]() |
![]() ![]() |
![]() |
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da' ce faci Angel, noi te acuzam si tu repede sari pe noi?
Chiar asa pe fata ne-am sustine daca am fi mafioate? Sa fim serioase, ne-am da singure de gol. In plus, cetatenii onesti ar trebui sa se gandeasca ca poate una din noi e politistul si a intrebat de cealalta. |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pacientul x era o enigma. Nimeni nu'i cunoastea identitate si pentru spital era doar un simplu joc, nu un caz real. In plus inca nu aflasem diagnosticul (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Nu stiu eu cat iti e de dor tinand cont ca atunci cand era in viata nici macar nu o bagai in seama. Eu nu as exclude din start ca Maat Yang si Lili Alex nu pot fi iara mafioti. Poate Szi le'a mai dat o sansa tinand cont de ce s'a intamplat aseara...Lili Alex dupa ce s'a laudat pe aici cu asistenta o cred in stare de orice...Iar Maat ne'a aruncat pastila cu camera si a fugit... Madutz, Scorpi si Angel inca le analizez... Madutz da unde te'ai sustinut tu cu Scorpi? |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Unde ai vazut tu ca nu o bagam in seama?
Eram cele mai bune prietene! Cum poti sa spui asa ceva? (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) |
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai s-au luat si Angel si Lili de mine ca Scorpi m-a intrebat ce zic, iar eu i-am dat dreptate legat de Maat si Lili.
Nu le exclud, e foarte posibil ca Szi sa le fi dat inca o sansa, dar momentan Angel imi atrage atentia. Si tu Kary. Dar mai mult Angel. |
|
|
Lilisor |
![]()
|
Musafir ![]() |
In serial o ignori de-a dreptul, Albi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) !
Mai despre Maat nu pot baga mana in foc, dar eu stiu sigur ca sunt doctore cinsit tura asta! Madutz, ce vrei sa ne dai de inteles prin afirmatia asta? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Sa zicem ca voi doua nu sunteti, raman Angel, Maat, Kary si Albi... Din cele 4 ... cred ca le-am asezat direct in ordinea in care le banuiesc (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai de ce iti atrag atentia? Ca I pointed the obvious? Si anume ca tu si cu scorpi va sustineti?
Din ce zici tu ca ar trebuie sa ma gandesc ca una stie ceva despre cealalta eu deduc ca tu de dai politist. So, acum daca tot ai aruncat pastila, sa dam cartile pe fatza, esti politist? Daca esti si nu zici, oricum fii sigura ca vor incerca mafiotii sa te omoare la noapte. Asa daca zici, macar mai ai o sansa sa te salveze doctorul. Dar eu sunt aproape sigura ca nu esti politist si ai aruncat pastila aia asa, ca o strategie mafiotzeasca (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mai Angel, ii cam clar ca eu is nimea-n drum jocu asta. Am anuntat de aseara ca de dimineata am o intalnire si ajung mai tarziu. Am venit si am gasit jocul deja inceput. Oare ce-as putea fi? .. doh. No, stiu ca nu ii corect sa sustin asta pentru ca si eu la randul meu m-am legat de cei care au facut-o in alte jocuri. Deci daca tineti musai puteti sa ma votati exact pe motivul asta.
Hm.. din motivul asta mi se pare ciudat ca ma suspectezi. De obicei stiai mai bine (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Lilisor esti doctor? Sau doctor de serial.. adica cum suntem cu totii.. Nu prishiep. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Ma, asta ii un joc in care toti suntem doctori? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu de ce Madutz?
Sa zicem ca din ce a spus Madutz exclud pentru moment varianta Scorpi/Madutz. Raman Maat, Angel, Lili si Albi. Chiar daca Maat si Lili ar fi iar mafiot ma gandesc ca nu ar fi din nou cuplu. Sooo Maat as cupla'o cu Albi iar pe Lili cu Angel. Dar nici Lili Albi nu'mi suna rau. Parca as tinde sa o cred totusi pe Angel cand spune ca e cetatean. Exclud pentru cateva clipe si Maat Lili si raman cu Albi ca un prim suspect. In alta ordine de idei dupa logica mea proasta sau buna as vota Albi Albi tu ce spui? |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
scopri dar acum ma contram cu Madutz, iar sari sa fii avocatu ei? Eu asta nu pricep, stii tu sigur ca Madutz NU E mafioata?? Daca da, spune si noua.
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da Scorpi toti protagonistii sunt doctori (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th May 2025 - 05:59 AM |
|