![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Kary, ai facut tu un joc de cuvinte acolo, si ai ajuns la concluzia ca eu sunt (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Interesant. Asta dupa ce am zis ca eu te-as banui pe tine. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Lilisor, trebuie sa intelegem ceva din afirmatia ca tu esti doctor cinstit? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Ma duc sa pap ca un cetatean ce sunt! |
|
|
Lilisor |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu mai, is doctor cinstit, adica personaj,cetatean, ce vrei tu cinstit! La mine a inceput o ninsoare foarte weird si ca intotdeauna netul meu nu mai este cand e vorba de vre-un pic de vant/ploaie/ninsoare, deci nu stiu cat o sa ma mai tina!
Pana una alta Scorpirescule, de ce tot sari ca arsa? Era intrebarea pentru Madutz si as vrea sa o vad pe Madutz raspunzand... |
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Buey...cu riscul de a mi se dansa, de a fi omorata, nu va mai luati de Scorpi, e cinstita, ca si mine.
Kary imi esti suspecta pentru ca te legi de orice, parca prea sa scapi. Incercam sa incheiem o tura pana la 3? |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Mie mi-e foame.
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Lili, tie inca nu ti-am raspuns la nimic. Numai lui angel ii raspundeam. Si nici nu vad unde am luat apararea lui Madutz. ea era printre suspectele mele dupa Angel si Kary.
Si tocmai o sarit din schema de suspectaj pentru ca se pare ca e police. Si cu ocazia asta vedeti ca scorpirescu spune adevarul. Raman la Angel si Kary ca si cuplu mafiot. |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Madutz pana sa imi expun logica nu am facut altceva decat sa ma distrez cu povestea (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Da chiar nu iti inteleg motivul suspiciunii , eu sunt cinstita si chiar ma intereseaza sa aflu cine a omorat'o pe Rozy Lexi (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Inafara schemei imi spui si mie unde m'am legat de orice? |
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Tocmai distratul cu povestea mi-a atras atentia.
Tura asta votez Angel. |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu si aseara m-am distrat si din cate stiu eu chiar spuneam toate ca ar fi mai frumos sa intram in pielea povestii. Daca asta face din mine mafiot voteaza'ma (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Albi eu mi'am prezentat logica, buna rea nu stiu inca, dar daca tu asa incerci sa ma convingi ca nu esti tu spunand ca te votez dupa ce tu m'ai banuit eu continui sa te suspectez. |
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Kary, momentan, Angel pare mai mafioata ca tine. Asa ca raman la ea.
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu pentru faptul ca voi o vedeti pe Angel facand cuplu cu mine, deci gresind, nu pot sa o vad pe Angel mafioata.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th May 2025 - 03:27 PM |
|