![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Eu am zis ca nu as fi omorat-o pe Rozy, pentru ca in primul rand era sora mea, si in al 2-lea rand prietena mea. Ce zici tu ca sa intram in roluri, asta facem, dar eu una nu pot sa intru in rolurile din film, pentru ca nu stiu filmul, deci nu am cum! Te banuiesc pe tine, pentru ca in curand e acea decernare a premiilor si cred ca tu vroiai toata faima pentru descoperirile lui Rozy (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Baaai, ce-i galceava asta? Madutz.. hai lasa .. nu tre sa fim toti experti ca sa jucam in continuare? Eu suck si mai tare in rol de politist, stai linistita.. eu n-am aflat nici atat ca sa nu mai spun ca aproape de fiecare data cand am fost politist cetatenii au pierdut. Asta e farmecul jocului... nu toti tre sa joace ca la carte. Lasa ca ii bine. Madutz stia probabil ca tre sa plece si a spus dinainte ca noi doua nu suntem vinovate. Eu zic ca e ok si asa si sa mergem mai departe. daca ea pleca si voi ma linsati fara ca sa aiba ocazia sa spuna ca eu nu sunt mafiot era mai bine? Probabil ca era mai bine pentru tine, Angel. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Las-o, mai Angel, asta e strategia ei si gata. Nu tre sa jucam toti dupa acelasi tipar. O sa prindem mafiotii .. de ast asa fii sigura. Doctorul o va salva pe ea.. ma va ucide pe mine ca eu nu mai prezint pericol pentru nimeni si vedeti voi ziua urmatoare. Madutz, mai joci, da? Nu conteaza cum .. bine rau.. E un joc nu dam examen de licenta aci (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Si mie mi se pare suspecta Angel. Sa vedem daca ma insel. Votez Angel. Pentru ca nu pot sa cred ca tu chiar nu ai vazut ca eu am spus ca lipsesc dimineata si fix pe mine ai inceput sa ma suspectezi prima data. Si pentru faptul ca Rozy a fost matrasita prima. Daca ma insel.. asta e.. nu a fost nici prima si cu siguranta nu va fi nici ultima data. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
Lilisor |
![]()
|
Musafir ![]() |
To Scorpi: si eu o intrebasem pe Madutz daca e police, si dupa aia am zis ca e mai sigur sa va scot pe voi doua de pe lista din prima. Angel, nu stiu sigur daca e mafiot sau nu... dar ramane top of the list pana vine si Maat si ne spune cate ceva. Pana atunci ii urez pofta mare (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) !
Albi, incep sa imi pun semne de intrebare in legatura cu tine! |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Lili Alex ce poti sa'mi spui despre aceasta poza? Eu ti'am jurat iubire eterna si tu ma tradezi, chiar aici in spital unde gurile vorbesc si peretii au urechi (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
(IMG:http://i76.photobucket.com/albums/j6/kary_pink/elizabeth-reaser-alex-karev.jpg) Mi s'a adus la cunostinta ca amanta ta ar fi fost vazuta discutand cu Rozy Lexie, ce poti sa'mi spui despre asta? (IMG:http://i76.photobucket.com/albums/j6/kary_pink/111338_3423_prepreview.jpg) |
|
|
Lilisor |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu m-am despartit de Rebecca, vorbim in continuare doar ca prieteni... Plus, nu ma intereseaza cu cine vorbeste ea acum!
Dar tu, ce poti sa-mi zici despre Denny???? (IMG:http://i460.photobucket.com/albums/qq328/Matapegheata/1159327273037914_file.jpg) |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Denny a murit, doar stii asta De ce ma rascolesti si imi dechizi ranile. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
Lilisor |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai tocmai! A murit si tu in continuare te iubesti cu fantoma lui (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) ! Si eu sunt aici, 100%! (Ps asta am citit pe net, dupa cum am zis, am ratat ultimele episoade)
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bai, nu sunt mafioata! Nu mai votati in dodii.
Acum ca n-o sa mai avem nici politist, daca ma linsati pe mine e ca si cum le-ati asigura victoria mafiotilor!!! Think about it, chiar daca mai aveti si de munca si e greu. Singura sansa este sa bunghim noi un mafiot tura asta si mafiotul ala sa fie si stripperita. Si atunci doctorul sa o slaveze pe Madutz si totul va fi ok. Dar asta presupune chiar sa va chinuiti putin sa gasiti adevaratii vinovati, nu sa ma votati pe mine ca asa e cel mai comod si gata gata sa terminam si jocul asta (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Respecta'i te rog amintirea!
Ce tristete, o zi oribila, dupa ce aflu de draga Rozy Lexi ca a fost omorat'o aflu si ce efl de barbat am avut pana acum langa mine (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Eu cred in cuplul Maat Albi, dar nu exclud si Lili Albi (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
De ce dodii, bre? Ca zici tu? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) mafiotule (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th May 2025 - 03:01 AM |
|