![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Lilisor |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu nu votez pana nu vine Maat... astept sa vad daca e sau nu mafiot...
De altfel as vota-o pe Angel, dar mai bine o las pe maine... Inclin si eu sa cred ca Albi e unul dintre mafioti! Ramane de vazut! Cat despre mine, Kary, nu am altceva sa-ti spun decat ca ma vezi mafioata degeaba, doar ca sa te las in pace cu fantoma lui Denny (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) ! |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Dupa ce a spus acum Angel eu sunt si mai convinsa ca nu e mafiot. Poate ma insel io ca blonda dar...
Maat, Lili, Albi raman pe lista mea...cum Maat Lili abia au fost sigur unul dintre mafioti e Albi. Sooo votez Albi |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Doctorii sunt din ce in ce mai bulversati si se acuza reciproc, scotand la iveala secrete murdare, doar-doar vor scapa basma curata. Pana acum Angel Derek Shepperd, stralucitul neurochirug le pare cel mai suspect. Pe de alta parte, Madutz Bailey-sefa internilor a recuoscut ca are un al doilea job, acela de politist.
Cine va plati pentru moartea surorii celei mici Grey? Cu totii spera sa nu linseze vreun nevinovat... (IMG:http://i45.photobucket.com/albums/f73/Szimcsi/GA-LexieGrey.jpg) P.S. e un chin sa scriu, am bulit tastatura si scriu cu On-Screen Keyboard... (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Eu sint intr-o operatie pe cord deschis.
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai nu ne spui si noua parerea ta? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Apropo, eu stau la birou pana la 6, apoi o sa mai intru dupa 8.
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si eu sunt de parere ca e foarte probabil cuplul de mafioti Maat-Albi.
Asa ca pentru moment votez Albi |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Iti dai seama ca la faza asta Maat o sa te voteze, Angel?
Mai voi doua cucuiete.. Kary si Angel cum sunteti intr-un glas. Avand in vedere ca Angel are deja doua voturi nici nu prea aveti de ales, nu? Stiind ca Eu si Madutz (suspectele numarul 1 alea numitei Angel) suntem nevinovate. Eu zic sa amanam inchiderea acestei zile pana la ora 8 cand vine Szi iar .. asa apuc si eu sa mai citesc o data si sa ma decid. |
|
|
Lilisor |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu ma autoexilez la invatat si las si votul meu catre Albi, desi initial mi se parea nevinovata (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) .
Maine o sa trebuiasca sa vad intre Angel (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) si Maat, care se pare ca a fost ocupata astazi... |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu prea inteleg, Karyu, de ce ti-e asa clar ca Angel nu e mafiot? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th May 2025 - 10:03 AM |
|