IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

168 Pages V  « < 30 31 32 33 34 > »   
Closed TopicStart new topic
> Mafia - jocul de societate, varianta online II
kary_pink
post Mar 25 2009, 04:19 PM
Post #311

Musafir

Mai Scorpi daca eram cu Angel in cardasie oare mai veneam cu logica? Votam si eu la hoha si gata. Zi tu daca tu si Madutz sariti din schema, Angel imi sare si e pt. ca ochiul meu a vazut ceva( uita'te la unul din ultimele ei postari), eu ma stiu nevinovata. Imi raman Maat, Lili si Albi. Asa ca pe Albi o vad in cuplu cu una dintre ele doua si o votez prima...nu e clar? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

Scorpi nu vreau sa explic negru pe alb de ce nu e Angel mafiot...daca vrei ma crezi daca nu asta e...
Go to the top of the page

+Quote Post
Diana.
post Mar 25 2009, 04:19 PM
Post #312

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Mda. (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) E foarte vizibil sa ne trezim votind de-amoru` artei cind altii salveaza vieti. De albi snu stiu nimic.

+Quote Post
kary_pink
post Mar 25 2009, 04:25 PM
Post #313

Musafir

No Maat dar de cine stii?

Ma ametiti (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

+Quote Post
Diana.
post Mar 25 2009, 04:44 PM
Post #314

Fondator eLady.ro

Problema e ca nici nu imi trece prin cap cine ar putea fi.

Mda. Votez Lilisor. Prienetnii stiu de ce. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

A, si sa va fe clar: mafiotii de data asta sint cuplul Lilisor+Kary Pink.

+Quote Post
angeldust
post Mar 25 2009, 04:45 PM
Post #315

Musafir

io nu stiu de ce Maat (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Maat dar zi-ne si noua de ce crezi asta (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

Scorpi esti sigura pe votul tau? Eu sunt f paranoia si ma tot minunez cum li s-a cashunat lu Madutz si Scorpi pe mine chiar daca nu stiu nici una nimic sigur. Cum ar fi sa nu fie Madutz police? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ar fi cam prea tare nu? Dar in lipsa de dovezi nah, tre sa cred ce sa fac (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

+Quote Post
kary_pink
post Mar 25 2009, 04:51 PM
Post #316

Musafir

(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Maat vrei sa ne spui si altceva? Macar cum ai ajuns al concluzia asta?

Maat intai spui ca nu iti trece prin cap cine ar putea fi si apoi ma cuplezi pe mine cu Lili cum vine asta? (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)

Mda cred ca sunt sigura de cuplul Albi Maat

Ai aruncat Kary-Lili numa ca sa se ia atentia de la tine si Albi ca altfel nu'ti vad suspiciunile fara motive...

+Quote Post
Diana.
post Mar 25 2009, 04:51 PM
Post #317

Fondator eLady.ro

Kary, cine ride la urma, ride mai bine. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
O sa vedem la sfirsit! Si ce va fac eu.... Lasa, lasa!

+Quote Post
kary_pink
post Mar 25 2009, 04:52 PM
Post #318

Musafir

Maat tre' sa aduci argumente ca altfel te infunzi singura...

Eu o sa rad daca prindem mafiotii

+Quote Post
Diana.
post Mar 25 2009, 04:54 PM
Post #319

Fondator eLady.ro

Tatal meu , detectivul Kojak , investigheaza . Si el e sigur ca ele sint mafioatele care o fac pe mironositelel. Decit sa vorbesc mult si sa nu spun nimic, mai bine...
(IMG:http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/4/44/Kojaktelly.jpg/200px-Kojaktelly.jpg)

+Quote Post
angeldust
post Mar 25 2009, 04:55 PM
Post #320

Musafir

Maat cam asa e jocul, nu conteaza la sfarsit cine a avut dreptate ci cine a avut cea mai mare putere de convingere.
Asa ca daca nu te stii vinovata, tre sa te straduiesti cu argumente sa ne convingi.

Pana una alta si eu sunt din ce in ce mai convinsa de cuplul Albi-Maat.

+Quote Post

168 Pages V  « < 30 31 32 33 34 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 17th May 2025 - 10:02 AM