![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Mafiotii de data asta sint cuplul Lilisor+Kary Pink.
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pe ce baza Maat? Ca pe baza lu tata' toti suntem inocenti...
Sa zicem ca pe Scorpi si Madutz le scoti din schema ca noi restul, pe Angel si pe ea ca ai vazut si tu nevinovatia cum am vazut si eu. Dar de ce fix eu si lili si nu si albi? Cum te'a convins albi ca ea nu ar fi mafioata? Si tu ce ai in apararea ta? |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Sa fii sanatoase daca ma votati. Eu nu mai conving pe nimeni, stiu sigur ca ele sint criminalele!
Auziti, alta data sa va uitati bine cine e dupa perdele si pe unde va lasati amprenetele, domnisoarele criminale! In plus, pe halatele voastre s-au gasit urme de singe care scorepund celui al victimei! si fata nu aavut nico rana sau altceva cind era in viata ca sa spuneti ca sint din exercitiul functiunii!!! |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ca sa stii sigur tre' sa fii politist si tocma ce s'a declarat Madutz. In plus intr'o noapte poti afla doar de un singur mafiot. Tu de unde atata siguranta?
|
|
|
Lilisor |
![]()
|
Musafir ![]() |
Maat, macar daca ziceai eu- Angel... sau Kary- Angel, sau Eu- Albi si tot asa... Dar daca Kary e asa casunata ca una din noi doua e mafiot, fix pe mine m-ai votat prima oara (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si acum ne-ai pus si impreuna. Deci Albi cu Maat (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) si eu care aveam totusi sperante ca Angel ii mafioso (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Ti-am spus mai sus. Pe corpul victimei s-au gasit amprentele voastre! si se stie ca ea nu era lesbi!
In plus, ati fost si vazute de un pacient. |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da Diana faci ca aseara (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Eu vreau argumente legate de joc de comentarii instincte...
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Maat Yang, cunoscuta si sub numele de "Ice Heart"=de la faptul ca e pasionata de cardiologie si ca e o femeie dura, da un diagnostic ferm: mafiotii sunt Kary Izzie Stevens si Lilisor Alex Karev. Oare cum a ajuns la aceasta concluzie?
(IMG:http://i45.photobucket.com/albums/f73/Szimcsi/h3cxgonf.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Miinile la control. Sa ne explicati si noua de ce sinteti zgiriate, de ce exista sub unghiile voastre epiteliu de la defuncta si de ce v-ati spalat halatele!
PS: Ba, da` urita`s!!!! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
devotez Albi si votez Maat
Chiar ma convinge ca este mafioata (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) O banui incontinuare si pe Albi dar Maat Yang m'a convins |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th May 2025 - 04:48 PM |
|