![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Lilisor |
![]()
|
Musafir ![]() |
"In cl;ipa cind ai spus "ma banuiesti pe mine cu Lili", ai conformat faptul ca STII ca ce ro are Lili ... e mafffiaaaa. Si asta stii doar daca sinteti in cirdasie!
ps: asa-i prinde tata pe infractori si ucigasi!" (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) Mda, nimic mai mult de adaugat. Devotez Albi si votez Maat! Dar maine o votez inapoi si pe partenera ei! |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Nu vi se are suspect ca amindoua banuitele au sarit pe mine? GINDITI@!
Lilisor ar fi trebuit sa isi vada de treaba, doar nu pe ea o votasem..Hihihi! Mamaaaa, mai bine va faceati placintarese... de mafioti n-aveti stofa, va prinde si-un copil (asta e petru joc, da?!) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
pai si eu am sarit pe tine, si toate 3 cu siguranta nu suntem mafioate (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mie imi pasa ca cetatenii cinstiti sa ramana vii iar mafiotii sa stea dupa gratii. Asta e si scopul jocului. Dar tre' sa ne bazam pe argumente legate de joc nu pe tata Kojak care nu stiu ce urme de sange a vazut...
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Tu nu, draguta, tu esti doar usor manipulanta si usor de manipulat... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mai Maat tu ai votat Lilisor cum nu ai votat'o?
Problema e ca nici nu imi trece prin cap cine ar putea fi. Mda. Votez Lilisor. Prienetnii stiu de ce. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) A, si sa va fe clar: mafiotii de data asta sint cuplul Lilisor+Kary Pink. Maat ? |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
mda....Maat este o mafioata foarte inocenta (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Nu stiu de ce va incapatzanati sa ii dati rolul de mafiot (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Eu ma tirez acasa, votul meu ramane neschimbat |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu vi se are suspect ca amindoua banuitele au sarit pe mine? GINDITI@! Lilisor ar fi trebuit sa isi vada de treaba, doar nu pe ea o votasem..Hihihi! Mamaaaa, mai bine va faceati placintarese... de mafioti n-aveti stofa, va prinde si-un copil (asta e petru joc, da?!) |
|
|
![]()
|
|
PETELE de pe halatele voastre!
(IMG:http://alliwantis.files.wordpress.com/2008/02/blod2.jpg) (IMG:http://www.freewebs.com/fearedcreation/Home_files/Blod.jpg) Kary, e joc, da? |
|
|
Lilisor |
![]()
|
Musafir ![]() |
Maat eu pe oricare din voi doua mafioase, Albi&toi, va votez azi sunt sigura ca scapam de un rau! Am decis sa o devotez pe Albi azi si sa te votez pe tine prima oara, pentru ca oricum asteptam demult sa vad ce ai de spus asa ca acum dupa toata chestia asta Lili & Kary, nu-mi ramane decat sa o votez pe albi maine!
Oricum, vorba lui Angel, una din noi tot trebuia sa fie azi, si eu cum stiu sigur ca mi-s cetatean .... Ah si apropo de Angel, noi 2 suntem noi 3 mafioate care credem ca tu nu esti doctor cinstit?.... |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th May 2025 - 10:49 PM |
|