![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai suntem doctori normal ca suntem patate de sange...Si tu ai pete, toti avem . Lasa Di ca iti aduc prajituri bune bune la puscarie (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Sorry, in cazul asta, sper sa le omoriti pe TOATE cele care au timp sa va creada. Eu nu am!
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Normal ca e joc (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Sa spun ca voi doua sinteti mafioatele e o axioma. Nu mai trebuie sa demonstrez NIMIC!
Sa stiti ca eu o sa plec de la irou. Ma duc acasa. Incerc sa intru pe la 7 dupa ce hanesc "copiii". |
|
|
Lilisor |
![]()
|
Musafir ![]() |
Axioma e tu = mafiot!
Eu plec la cumparaturi, apoi la Tae Bo! Ma intorc la 10... cred. Oricum, votul meu a ramas! Nu poate sa ma faca nimeni sa cred altceva! Eu oi fi multe alte chestii, dar numai mafiot nu sunt.... (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Povestitorul s-a zapacit, nu stiu daca ati votat toate (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Revin!
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Scorpi a rugat sa se incheie prima zi dupa 8 cand ajungi tu acasa ca sa aiba si ea timp sa citeasca
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Din ce zici tu ca ar trebuie sa ma gandesc ca una stie ceva despre cealalta eu deduc ca tu de dai politist. So, acum daca tot ai aruncat pastila, sa dam cartile pe fatza, esti politist? Daca esti si nu zici, oricum fii sigura ca vor incerca mafiotii sa te omoare la noapte. Asa daca zici, macar mai ai o sansa sa te salveze doctorul. Dar eu sunt aproape sigura ca nu esti politist si ai aruncat pastila aia asa, ca o strategie mafiotzeasca (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Asta spuse Angel si dupa ce Madutz s-a delarat asa cum a fost sfatuita a sariot pe ea ca ce politist jalnic .. ca nu trebuia sa se declare bla bla. Deci mie una mi-e foarte clar ca Angel e mafiot. pentru ce i-ai spus sa se declare? Sa dea cartile pe fata ca oricum toata lumea stie? Cat despre faza ca .. 'daca si asa nu o sa mai avem politisty si daca o matrasim pe ea nu mai avem nici o sansa' cum ca ar fi o aluzie ca Angel e doctor uite eu cer sa spuna raspicat. Daca si asa toata lumea a vazut, nu? Angel, esti doctor? Eu nu cred ca Maat e mafiot. Mai ganditi-va. Eu raman la Kary si Angel. This post has been edited by scorpirescu: Mar 25 2009, 06:39 PM |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Adica Scorpi dupa toata ameteala lu' Maat tu nu o vezi mafiot?
Pe mine de ce ma vezi mafiot? |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Ok, pana acum s-a votat astfel:
Angel are doua voturi, Maat are trei voturi, Lilisor 1 vot. Madutz-Angel Scorpi-Angel Angel-Maat Kary-Maat Lilisor-Maat Maat-Lilisor Doctorii au decis sa rezolve misterul dupa program, dandu-si intalnire in barul in care se strang de obicei. (IMG:http://i45.photobucket.com/albums/f73/Szimcsi/season-3-bar-two.jpg) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th May 2025 - 10:56 PM |
|