![]() |
![]() ![]() |
![]() |
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pentru ca tu esti smechera, Kary. Nu ai juca ametit mafiot fiind. Te-am vazut in jocul in care ai castigat singura. Mafiotii sunt cei care joaca logic.. stiu cum si pe unde sa mearga. Cand esti cetatean esti derutat, habar nu ai pe cine sa votezi si alegi in mare parte la intamplare.
Eu acum plec la dentist. cand ajung acasa.. in fuinctie de raspunsul lui Angel imi voi schimba sau nu votul. Nu stau mult la dentist ca nu fac chestii complicate. Pana la 8 voi fi aici pentru inchiderea zilei. This post has been edited by scorpirescu: Mar 25 2009, 06:44 PM |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu sunt cetatean cinstit Scorpi! ...dar ma bucur ca ma vede macar o persoana si pe mine smechera la jocul asta. Pacat ca nu atunci cand trebuie (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Eu nu inteleg de ce o scoti tu pe Maat din schema, ca ea s'a ametit doar cand i s'au cerut explicatii, initial a punctat degetul spunand ca este sigura desi inainte a spus ca nu'i trece prin cap... Eu am mers pe o schema din care reiesea Maat, Lili, Albi ...Maat s'a cam dat de gol ca e mafiot sooo... |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Tu cind te uiti in pglinda, ma vezi pe mine???? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Eu nu arat asa... (IMG:http://www.costumediscounters.com/images/presentation/01181.jpg) |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu m-ar deranja sincer (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
No Maat acu' ce sa mai...e clar ca lumina zilei ca te'ai ametit si te'ai dat de gol... |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
|
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Well... I'm back.
Am citit in diagonala ce-i drept si, astept raspunsul lui Angel daca e doctor sau nu, ca sa stiu daca raman la votul dat sau caut in alta parte. |
|
|
![]()
|
|
Da, ma dau de gol cind nu am nici o prastie...
Stiti ceva? Omoriti-va, ca sa ma pot duce sa ma odihnesc!Ca mi s-a acrit! Da cind s-o da mafioatele de gol, va sparg! |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
No macar imi spui de ce ai votat Lili si apoi ai spus ca ea a sarit pe tine cand tu nici macar nu ai votat'o?
Si de ce ai aruncat pastila aia cu unii salveaza vieti si altii... Si de ce ai sarit deodata spunand ca la sigur pe mine si Lili ? |
|
|
![]()
|
|
Nu mai are nici o importanta. Oricum sint condamnata la moarte. Si daca isi schimba cineva votul,ceea ce este imposibil, totvo sa ma casapiti voi doua la noapte. Pus si simplu STIU!
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Oare Albina Meredith Grey pe unde umbla?
(IMG:http://i45.photobucket.com/albums/f73/Szimcsi/meredith-derek-bath-tub.jpg) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th May 2025 - 05:09 AM |
|