![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Albi Grey se ascunde de rusine ca partenera ei le'a dat de gol (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
No Maat din ce stiu eu jocul asta functioneaza ca cetatenii se concentreaza sa prinda mafiotii cu argumente legate de cat de suspect pare fiecare. Asta cu stiu si gata fara argumente nu functioneaza... |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Mda, vad ca citesti numai ce iti convine. Prea va paziti voi spatele uneia alteia... praf in ochi degeba-mi dati. Si GATA. NU MAI SPUN NIMIC.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Oook! I'm back! Nu am avut timp nici sa respir azi. Va spun scurt ca nu sunt mafiot! Sa mor io!
Cred ca va dati seama ca doctorul nebun sa fie ca sa spuna cine e. Scopri tu insisti vad sa afli si doctorul. Pai in cazul asta, nu ar mai avea cetatenii sanse in veci. Ca de asta exista "fripteuza" nu? Deci doctorul nu se desconspira (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Maat, joaca taareee dezorientant. Nu ar da o explicatie nici sa o tai cu o lama uzata! Kary inca imi pare dubioasa, parca prea se chinuie sa o infunde pe Maat! mmm.. ma mai gandesc! (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
No io nu ma chinui sa infund pe nimeni. Am cerut sa'mi spuna de ce a indreptat degetul spre mine. Si s'o tot ametit insistand ca ea stie sigur si nu spune nimic. Apai numa' politistul poate sti ceva sigur dar de o singura persoana nu de doua. In plus stiindu'ma cinstita logic ca stiu ca Maat nu stie nic sigur!...Si daca Madutz a spus ca'i politist eu ce sa cred despre Maat? Hai ca si Angel si Lili au vazut ca da de banuit... Nu inteleg restu de ce se fac ca ploua in privinta ei...
Chiar nu va intereseaza pe ce se bazeaza ce spune ea? Ete ca pe mine da si de aia ma agit... |
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pe mine ma intereseaza, Kary.
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Kary, o batista pemtru lacrimile de crocodil? Dupa aia sa leinghiti mai usor pe fraierele e cetanene| (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) POt spune oricem, deja sint moarta!
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
In alta ordine de idei incepem si noi ziua a doua, nu de alta dar e trecut de 8 si nu vad rostul taraganarii...
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Eu votez Kary.
Mi s-a parut suspecta de la inceput, si asa a ramas! |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Doar nu o sa-ti votezi partenera (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ma sucesc si eu pe Kary daca ii cazul. Ce zici, Madutz? Si intrebi l anoapte de Angel.. Asta in cazul in care nu se declara ca e doctor.
Ba sa zica.. daca tot Kary spune ca e asa evident ca Angel e doctor.. ca cica a fost o aluzie. Daca doctorul vrea sa stea ascuns nu face aluzii. Acum angel nu spune nimic ca sa spuna ca de fapt nu e doctor sau cum? Pe asta se bazeaza strategia Kary ... ca Angel cica ar fi doctor. no, daca ii asa evident sa auzim. Ca oricum e evident si pentru "adevaratii mafioti". Eu nu inteleg de ce intai Angel i-a cerut lui Madutz sa dea cartile pe fata si apoi a spus ca vai ce politist slab. Ba mie nu mi se pare slab deloc. Kary, prin ce e asa de evident ca Albi e mafiot, hm? Ca eu nu vad. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th May 2025 - 05:26 AM |
|