![]() |
![]() ![]() |
![]() |
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu nu ma sucesc. Sa-mi fie cu iertare, daca Angel nu zice ca-i doctor, nu ma sucesc deloc. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Lasa Scorpi, stiu ca sunt un politist,doctor si povestitor jalnic. |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bine, dar o sa o scoata pe Maat si eu nu is asa sigura ca ea e vinovata. Eu zic Angel - Kary.
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mai dar culmea cum de o scoti tu pe Maat din schema...
Si eu nu am spus ca sunt sigura ca Angel e doctor, asa mi s'o parut din ce a postat. Si am scos'o din schema pana la proba contrarie. Dar Maat e mai mult decat evident mafiot altfel nu vad de ce nu spune ce argumente are cand afirma ca este sigura de mine si Lili... Pe tine Scorpi de ce nu te intereseaza jocul ei de cuvinte? |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Kary draga! Daca te uiti mai atent, votul meu in defavoarea lui Maat, nu conteaza absolut deloc! Puteai sa zici asta, daca de votul meu depindea soarta lui Maat! Asa ca lasa vrajeala ca nu imi votez partenera. Eu nu o banuiesc pe ea deocamdata, ci pe tine! Probleme?
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cand Maat a vazut ca lumea o suspecteaza facand cuplu cu Albi a sarit aratand cu degetul spre mine si Lili. Afirmand ca stie cu siguranta dar fara sa spuna de ce...
Nu imi este evident ca Albi este mafiot. Dar pana la proba contrarie Angel nu o vad mafiot. Pe Lili nu o vad iarasi cu Maat, ar fi chiar culmea... Si ramane Albi No Albi acu' ce vrei daca intri la suspectii mei prin excludere...Si na mi'a venit din instinct sa spun ca nu'ti votezi partenera pentru ca o vad facand cuplu cu tine... Eu as vrea sa stiu de ce nu o vedeti pe Maat mafioata. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Da sigur...instinctul...La cum te stiu eu pe tine, tu nu spui nimic asa, impulsiv!
Si pe Angel de ce nu o vezi si pe mine da? Sau pe Maat? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pe Maat te rog eu nu ma intreba de ce o vad mafiot ca de 5 ore spune lucruri care o infunda...si nu vrea sa dea explicatii la joc...
Pe Angel nu o vad pentru ca deocamdata cred ca e doctor. Pe Scorpi nu o vad pentru ca Madutz a spus ca e nevinovata...Madutz e politist Lili nu cred sa fie iar in cuplu cu Maat, in plus Maat a indreptat degetul spre ea iar Lili a votat Maat... No acu daca e strategia lor greseala mea... Ramai tu nah... |
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Scorpi, tu ce zici sa fac? Care-i mai mafioata?
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu spun Madutz daca tot nu ai incredere in ce suspectezi tu sa faci ce a spus Maat ca doar stie ea sigur (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
Imi spuneti va rog si mie voi de ce nu o vedeti pe Maat mafioata? Eu am explicat cum vad lucrurile... |
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Buey Kary, eu n-o exclud pe Maat, doar vroiam sa vad ce zice Scorpi, pt ca doar in ea pot avea incredere acum.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th August 2025 - 04:10 AM |
|