IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

168 Pages V  « < 38 39 40 41 42 > »   
Closed TopicStart new topic
> Mafia - jocul de societate, varianta online II
scorpirescu
post Mar 25 2009, 09:01 PM
Post #391

Musafir

Singurele cupluri posibile sunt: Kary-Angel, Kary-Lili, Lili-Angel si Maat-Albi.

Eu nu cred ca Albi e mafiot.. de unde rezulta ca nici Maat nu e vinovata. Nu va inteleg de ce atu devotat Albi si ati votat Maat .. pentru ca ele ori is amandoua mafioti ori nu e nici una.

Oricum, Kary .. probabilitatea cea mai mare e pe tine, Angel si Lili.
Daca e sa o credem pe Angel ca e doctor ... Desi vad ca nu zice nimic .. probabil ca sa nu se dea de gol. Atunci voi devota Angel si voi vota Kary.

This post has been edited by scorpirescu: Mar 25 2009, 09:02 PM
Go to the top of the page

+Quote Post
kary_pink
post Mar 25 2009, 09:05 PM
Post #392

Musafir

Deci dupa tot ce a postat Maat tu nu o vezi mafioata doar pentru ca nu o vezi pe Albi...

Pe Albi de ce nu o vezi?

Jocul asta este suspect (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)

+Quote Post
MadutZ15
post Mar 25 2009, 09:05 PM
Post #393

Musafir

Cand incheiem prima tura?

+Quote Post
scorpirescu
post Mar 25 2009, 09:06 PM
Post #394

Musafir

Sa explice Angel chestiile astea:

Din ce zici tu ca ar trebuie sa ma gandesc ca una stie ceva despre cealalta eu deduc ca tu de dai politist. So, acum daca tot ai aruncat pastila, sa dam cartile pe fatza, esti politist?

Daca esti si nu zici, oricum fii sigura ca vor incerca mafiotii sa te omoare la noapte. Asa daca zici, macar mai ai o sansa sa te salveze doctorul.
Madutzule halal police esti sad.gif Pentru ce te-ai anuntat din prima tura daca nu stiai sigur ca cineva e mafiot?

Mie imi pare ca tu nu vrei de fapt sa prinzi nici un mafiot.

Pentru replicile de mai sus eu cred ca Angel e mafiot. Si vad ca acum tace. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
kary_pink
post Mar 25 2009, 09:07 PM
Post #395

Musafir

QUOTE(Maàt @ Mar 25 2009, 03:44 PM) *
Problema e ca nici nu imi trece prin cap cine ar putea fi.

Mda. Votez Lilisor. Prienetnii stiu de ce. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

A, si sa va fe clar: mafiotii de data asta sint cuplul Lilisor+Kary Pink.

Si Maat astea...

+Quote Post
scorpirescu
post Mar 25 2009, 09:08 PM
Post #396

Musafir

Cele spuse de Angel mi se par muuul mai suspect decat tot ce a spus Albi sau Maat jocul asta. No.

+Quote Post
kary_pink
Post #397

Musafir

Scorpi daca Angel nu este doctor eu sunt prima care o banui ca fiind mafiot...

+Quote Post
MadutZ15
Post #398

Musafir

Tot pentru replicile alea nu o devotez pe Angel. Nu face asa ea, de obicei.

+Quote Post
angeldust
post Mar 25 2009, 09:11 PM
Post #399

Musafir

De unde ati scos fratilor aberatia asta cum ca eu m-am declarat doctor? Am tampit eu si nu imi dau seama ce vorbesc?

Am insistat ca Madutz sa se declare politist tocmai pt a mai avea o sansa in cazul in care nu era mafiot.

Pt ca era mai mult decat evident ca lumina zilei ca ii ia apararea lui scorpi si asta putea insemna doar 2 lucruri: e mafiot sau e politist.

DACA ERAM MAFIOT =>>> stiam sigur ca nu e prima varianta si atunci taceam chitic si o matraseam noaptea urmatoare, profitand mai ales de faptul ca se pare ca numai eu mi-am dat seama de schema asta.

Dar CUM NU SUNT ==>> vreau sa castige cetatenii, asa ca am sfatuit-o sa anunte clar si raspicat ce este ca sa stie doctorul sa o salveze si sa mai avem o sansa, in caz ca si-au dat si mafiotii seama de schema. Si daca zicea ca nu e politist atunci iar stiam clar ce am de facut ca insemna ca e mafioata.

QED

Deci voi practic ma votati pentru ca am luat initiativa si vreau binele cetatenilor (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

Eu nu am zis ca Madutz a jucat prost cand s-a declarat politist ci ca nu trebuia sa se dea de gol IN THE FIRST place. (am explicat dupa aceea...gaseste si citatul ala data tot te-ai pus pe treaba)

+Quote Post
albinuza
post Mar 25 2009, 09:13 PM
Post #400

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

Eu imi mentin votul! Maat nu mi se pare mafiot pentru ca joaca la fel ca data trecuta cand a fost, si nu cred ca ar juca la fel daca ar fi! De fapt cred ca nu are o strategie!
Dar, nu exclud pe nimeni, in afara de Madutz su Scorpi, si de mine.
Eu pe tine am pata pusa. Si nu prea reusesti sa ma convingi ca nu esti mafiot!

+Quote Post

168 Pages V  « < 38 39 40 41 42 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 18th May 2025 - 11:56 AM