![]() |
![]() ![]() |
![]() |
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
da. e ok. Szi, suntem urmatorii jucatori: maat, scorpirescu, madutz, kary, angel, invisible, albina, fanny, lilisor. repede rolurile si sa incepem.
|
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Szi eu nu ma supar. Oricum n-am scris povestea inca.
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
A iesit Szi. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Hai mai, mai jucam azi?
S-a supalat Sz? (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) |
|
|
Lilisor |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pfoai, nu numai ca nu am inceput, dar acum nici nu stiu daca mai jucam... Szi sau Madutz povestesc pana la urma?... (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Gata, nu mai pap in viata mea, se intampla prea multe chestii deodata (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Nu stiu, eu acum am aterizat. E liniste in manastire.
Cine e fugit de la predica ? |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cred ca tu, Maat. Din cauza ta nu a inceput povestea?(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Eu eram in spatele stranei, ca imi pocnise rasa-n fund. (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) Cind am pus-o la uscat, o sora a avut grija sa mi-o agate.
Doar nu era sa stau cu fundul la voi in plina slujba, nu? Ai, ai, ai! Vedeti ca se stinge candela. Si grija sa nu va spurcati, sintem in post. |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Jucam sau? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Pai ti se pare ca eu am pus rasa pe mine de amorul artei?
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th May 2025 - 03:54 PM |
|