IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

168 Pages V  « < 40 41 42 43 44 > »   
Closed TopicStart new topic
> Mafia - jocul de societate, varianta online II
kary_pink
post Mar 25 2009, 09:24 PM
Post #411

Musafir

Prin excludere Scorpi, pentru ca dupa ce te'am scos pe tine pe Madutz si pe Angel ramasese Maat Lili Albi Pe Maat si Lili iarasi impreuna nu le vedeam si imi ramasese Albi cu una dintre ele...Am spus de la inceput cand am votat care era logica mea..

Dar nah acu sare Angel din logica mea blonda si nu mai inteleg nimic

Pai nah Scorpi daca Albi vota Angel erau trei voturi contra trei si sarea mai mult in ochi
Go to the top of the page

+Quote Post
angeldust
post Mar 25 2009, 09:24 PM
Post #412

Musafir

Bai frate de ce nu ai intrebat de mine azi noapte, sa fac io acu din postura nevinovatului sigur circ cu scorpirescu si sa o acuz ? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Sa o vad pe ea ce logica de 3 simpla imi expunea (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
scorpirescu
post Mar 25 2009, 09:25 PM
Post #413

Musafir

Pai bine, mai, eu cred ca scotand-o pe Angel din joc scapam de un mafiot, nu scotand-o pe Maat. Na. De ce ii asa logic ca Maat e mafiot cand eu vad ca cel mai logic e sa fie Angel cu Kary.

Cum am mai spus, in conditiile in care Maat are 3 voturi si Angel 2, Albi ca sa o scoata pe Maat ar fi trebuit sa voteze Angel. dar nu, ea a votat Kary.

+Quote Post
MadutZ15
post Mar 25 2009, 09:26 PM
Post #414

Musafir

Eu ma dau batuta. Propun sa incheie Szi tura asta. Nu-mi place deloc in ce a degenerat jocul. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

+Quote Post
kary_pink
post Mar 25 2009, 09:26 PM
Post #415

Musafir

Eu nu inteleg pe ce baza tu o vezi pe Maat nevinovata, lumineaza'ma si pe mine nah...

+Quote Post
scorpirescu
post Mar 25 2009, 09:27 PM
Post #416

Musafir

maaai Madutza, nu mai pune asa la suflet. Noi jucam aci .. doara nu ma cert cu Angel si Kary .. Gizzz (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
albinuza
post Mar 25 2009, 09:27 PM
Post #417

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

God! In sfarsit cineva logic! Macar una a priceput ca votul meu impotriva lui Maat conta.... nu!
Eu inca nu imi dau seama cu cine e Kary, dar sunt 99% sigura ca e Kary.

+Quote Post
scorpirescu
post Mar 25 2009, 09:29 PM
Post #418

Musafir

Dar de ce sa o vad, mai? Ca a spus ea ca stie ca tu si Lili sunteti? Nu mi se pare nush ce bazaconie.

Mult mai suspect mi se pare ca Angel i-a cerut lui Madutz sa se declare si apoi i-a spus ca de ce a facut-o. Si mai ales ca "Madutz nu vrea sa castige cetatenii". Si ca daca o scoatem pe ea pierdem jocul. Na ca sa vezi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
kary_pink
post Mar 25 2009, 09:30 PM
Post #419

Musafir

Ete nu toti avem logica la fel ce sa'i faci Albi (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Albi daca nu's mafiot promiti o bere la fata? (IMG:style_emoticons/default/haninoroc.gif)

+Quote Post
MadutZ15
post Mar 25 2009, 09:30 PM
Post #420

Musafir

Stiu ca e doar un joc, tocmai de aceea nu vad rostul unor posturi.
Albi si eu am priceput votul tau, nu sunt sigura ca esti cinstita, asa cum nu sunt de nimeni, in afara de Scorpi, dar momentan pe lista mea ramane cuplul Angel-Kary sau Angel-Lili.
Asta a fost ultima mea parere pt tura asta.

+Quote Post

168 Pages V  « < 40 41 42 43 44 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 18th May 2025 - 06:21 PM