![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Prin excludere Scorpi, pentru ca dupa ce te'am scos pe tine pe Madutz si pe Angel ramasese Maat Lili Albi Pe Maat si Lili iarasi impreuna nu le vedeam si imi ramasese Albi cu una dintre ele...Am spus de la inceput cand am votat care era logica mea..
Dar nah acu sare Angel din logica mea blonda si nu mai inteleg nimic Pai nah Scorpi daca Albi vota Angel erau trei voturi contra trei si sarea mai mult in ochi |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bai frate de ce nu ai intrebat de mine azi noapte, sa fac io acu din postura nevinovatului sigur circ cu scorpirescu si sa o acuz ? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Sa o vad pe ea ce logica de 3 simpla imi expunea (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai bine, mai, eu cred ca scotand-o pe Angel din joc scapam de un mafiot, nu scotand-o pe Maat. Na. De ce ii asa logic ca Maat e mafiot cand eu vad ca cel mai logic e sa fie Angel cu Kary.
Cum am mai spus, in conditiile in care Maat are 3 voturi si Angel 2, Albi ca sa o scoata pe Maat ar fi trebuit sa voteze Angel. dar nu, ea a votat Kary. |
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu ma dau batuta. Propun sa incheie Szi tura asta. Nu-mi place deloc in ce a degenerat jocul. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu nu inteleg pe ce baza tu o vezi pe Maat nevinovata, lumineaza'ma si pe mine nah...
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
maaai Madutza, nu mai pune asa la suflet. Noi jucam aci .. doara nu ma cert cu Angel si Kary .. Gizzz (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
God! In sfarsit cineva logic! Macar una a priceput ca votul meu impotriva lui Maat conta.... nu!
Eu inca nu imi dau seama cu cine e Kary, dar sunt 99% sigura ca e Kary. |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Dar de ce sa o vad, mai? Ca a spus ea ca stie ca tu si Lili sunteti? Nu mi se pare nush ce bazaconie.
Mult mai suspect mi se pare ca Angel i-a cerut lui Madutz sa se declare si apoi i-a spus ca de ce a facut-o. Si mai ales ca "Madutz nu vrea sa castige cetatenii". Si ca daca o scoatem pe ea pierdem jocul. Na ca sa vezi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ete nu toti avem logica la fel ce sa'i faci Albi (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Albi daca nu's mafiot promiti o bere la fata? (IMG:style_emoticons/default/haninoroc.gif) |
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Stiu ca e doar un joc, tocmai de aceea nu vad rostul unor posturi.
Albi si eu am priceput votul tau, nu sunt sigura ca esti cinstita, asa cum nu sunt de nimeni, in afara de Scorpi, dar momentan pe lista mea ramane cuplul Angel-Kary sau Angel-Lili. Asta a fost ultima mea parere pt tura asta. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th May 2025 - 06:21 PM |
|