![]() |
![]() ![]() |
![]() |
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
"sau sa continue povestea, sa se intample si altceva decat toata brambureala asta" exact
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai Szi nu'i...Ori asteptam pana maine ori rugam pe cineva sa ne povesteasca ziua doi...
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
No, inchideti ... dar o sa vedeti cum ne matrasesc Angel si Kary.
|
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu zic s-o asteptam pe Szi. Ar fi incorect fata de ea. Ieri i-am luat eu locul, acum iar sa-i ia cineva. Poate apare.
Vreau sa trecem la o noua zi, dar mai mult vreau sa nu se supere Szi, si cred ca ar fi corect s-o asteptam. |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Scorpi sunt cinstita!!!
Daca esti tu convinsa ca fac cuplu cu Angel argumenteaza si convinge'i pe restu. Ete eu tocmai pentru ca ma vezi cu Angel nu reusesc sa o votez mafioata. Ca nah asa cum ma vezi pe mine si eu ma stiu nevinovata asa poate o vezi si pe ea si nu'i... |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am argumentat.
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ca sunt smechera (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Pai cum sa fiu mai cu Angel asa pe fata? Votam amandoua una dupa alta Albi apoi devotam apoi votam Maat? In plus ii iau apararea crezand ca'i doctor pe fata? |
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu are vreuna din voi cum sa dea de Szi sa stim daca mai intra in seara aceasta?
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Hai, ca am aparut. Scuze de intarziere, abia acum am acces la calculator (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Deci, cu majoritate de voturi, Maat Yang este trimisa in camera de gazare. (IMG:http://i45.photobucket.com/albums/f73/Szimcsi/cristina_loses_her_baby_on_greys_an.jpg) Noaptea se asterne peste Seatle, iar doctorii merg la o binemeritata tura de somn. Deznodamantul acestei nopti va aparea maine dimineata, intrucat se pare ca unii doctori au adormit deja |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
mda, unii "doctori" adica mafioata de albi, ca numa ea nu e prin zona (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th August 2025 - 08:56 AM |
|