![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
|
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu n-as crede ca e vina mafioatei de Albi. Vom vedea. Desi mor de nerabdare.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Ce destepte sunteti voi (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Lasa ca vedem la final pe cine astept
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu se hotarasc mafioatele astea doua pe cine sa killareasca? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ia hai pe scorpirescu, bre ... sa o poata banui lumea pe Albi mai departe si sa scapati (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu am impresia ca e toata lumea pe aici. Eu sunt, Scorpi,Angel,Kary au aratat ca sunt, pe Lili si Albi le-am vazut.
|
|
|
Lilisor |
![]()
|
Musafir ![]() |
In sfarsit am trecut la noapte! Eu ma duc la somn! Ne vedem maine sa vedem ce se va intampla in noaptea asta...
(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Si eu ma duc la somn, oarecum neimpacata ca a murit Maat (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Noapte buna! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
In dimineata urmatoare doctorii intra in spital cu inimile stranse. Cu totii spera sa nu gaseasca alta surpriza macabra in vestiare. Din pacate, sperantele le sunt desarte.
Angel Derek Sheperd este gasit in sala de operatii, pe masa, impuscat in cap, cu creierii imprastiati. Ce sfarsit ironic pentru un neurochirurg.... (IMG:http://i45.photobucket.com/albums/f73/Szimcsi/16862480a9e41f41l.jpg) Au mai ramas sa isi scoata ochii: Albi, Scorpi, Madutz, Kary, Lilisor. |
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Tocmai mi-am dat demisia de la Mafia, asta e ultimul joc.
Aseara n-am aflat nimic pentru ca am fost retinuta (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Albi sau Lili, una din ele ori e doctor ori e mafiot. |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hai, bre, esti figura... de ce sa nu mai joci?
Ce-ar fi acu si scorpirescu sa fuga in lume de rusine ca s-o dat cu dosul de pamant aci ca Angel ii mafiot? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Iaca fas. Ii un joc. Stai tu linistita ca eu mai putin am aflat cand am fost mafiot. No, se declara vreun doctor? Sau ala a fost Angel? This post has been edited by scorpirescu: Mar 25 2009, 11:35 PM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th May 2025 - 06:41 AM |
|