IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

168 Pages V  « < 44 45 46 47 48 > »   
Closed TopicStart new topic
> Mafia - jocul de societate, varianta online II
MadutZ15
post Mar 25 2009, 11:36 PM
Post #451

Musafir

Neah Scorpi...nu are rost, incurc jocul. Angel acum cred ca ma injura, restul cetatenilor onesti la fel, asa ca...m-am hotarat.
Acum macar Maat sa fi fost mafioata...desi...nu stiu ce sa mai cred.
Go to the top of the page

+Quote Post
kary_pink
post Mar 25 2009, 11:38 PM
Post #452

Musafir

Albi esti pe lista neagra. Si sincer si daca imi spui ca esti doctor as tinde sa nu te cred (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Ma bucur ca nu ati reusit sa ma intoarceti impotriva lu' Angel (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

+Quote Post
Szimcsi
post Mar 25 2009, 11:38 PM
Post #453

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Six feet from the edge
Member No.: 146

(IMG:style_emoticons/default/estifftopic.gif) Madutz, nu fi copil. Cum sa te injure? Nu injura nimeni. N-ai vazut ce tufa am fost eu in rol de politai? Am fost pe dinafara rau. Cum ar fi fost sa ma supar si eu pe faza de aseara si sa nu ma mai joc? Hai, lasa copilariile, ca scopul e sa ne jucam pentru a ne simti bine, nu demonstram nimic aici.

+Quote Post
MadutZ15
post Mar 25 2009, 11:43 PM
Post #454

Musafir

Albi, Lilisor ce declarati in apararea voastra? Kary nici pe tine nu te exclud.

+Quote Post
scorpirescu
post Mar 25 2009, 11:44 PM
Post #455

Musafir

Zau ca esti figura, Madutz. Chiar ca ma supar daca crezi asta despre noi . (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Chiar nu depindea viata nimanui de prestatia politistului in nici un joc.

Ma, e posibil sa fie Albi. Ar insemna sa fie si stripperita in acelasi timp. Dar ce ne facem daca mafiotii sunt Kary si Lilisor? Mai bine nu ma risc si votez Kary.

+Quote Post
kary_pink
post Mar 25 2009, 11:45 PM
Post #456

Musafir

Scorpi pana acum ma cuplai cu Angel acum ca Angel era inocenta continui sa ma suspectezi si hop cu Lili. Pe ce dovezi?

+Quote Post
MadutZ15
post Mar 25 2009, 11:45 PM
Post #457

Musafir

Si eu as vota Kary...pentru ca Lili si Albi nu erau in preajma intr-un anumit moment.
Asa ca Votez Kary.

+Quote Post
kary_pink
post Mar 25 2009, 11:51 PM
Post #458

Musafir

Imi place ca jocul asta numa argumente valide au fost (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Nu tu legate de joc nu tu nic...

+Quote Post
MadutZ15
post Mar 25 2009, 11:55 PM
Post #459

Musafir

Eu va zic noapte buna. Abia astept finalul. Imi cer scuze pt jocul jalnic, poate am exagerat cu faptul ca nu mai joc, ce-i drept mafia mi-a cam intrat in sange si cum pot juca, ma bag.

+Quote Post
scorpirescu
post Mar 26 2009, 12:03 AM
Post #460

Musafir

Termina-te, femeie, cu scuzele si cu jocul jalnic. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

E mai safe, Kary, asta cred ca poti vedea si tu. Sa vedem ce zic si Lili si Albi.

Cine e doctorul?

+Quote Post

168 Pages V  « < 44 45 46 47 48 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 19th May 2025 - 01:07 PM