![]() |
![]() ![]() |
![]() |
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neah Scorpi...nu are rost, incurc jocul. Angel acum cred ca ma injura, restul cetatenilor onesti la fel, asa ca...m-am hotarat.
Acum macar Maat sa fi fost mafioata...desi...nu stiu ce sa mai cred. |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Albi esti pe lista neagra. Si sincer si daca imi spui ca esti doctor as tinde sa nu te cred (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Ma bucur ca nu ati reusit sa ma intoarceti impotriva lu' Angel (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/estifftopic.gif) Madutz, nu fi copil. Cum sa te injure? Nu injura nimeni. N-ai vazut ce tufa am fost eu in rol de politai? Am fost pe dinafara rau. Cum ar fi fost sa ma supar si eu pe faza de aseara si sa nu ma mai joc? Hai, lasa copilariile, ca scopul e sa ne jucam pentru a ne simti bine, nu demonstram nimic aici.
|
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Albi, Lilisor ce declarati in apararea voastra? Kary nici pe tine nu te exclud.
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Zau ca esti figura, Madutz. Chiar ca ma supar daca crezi asta despre noi . (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Chiar nu depindea viata nimanui de prestatia politistului in nici un joc.
Ma, e posibil sa fie Albi. Ar insemna sa fie si stripperita in acelasi timp. Dar ce ne facem daca mafiotii sunt Kary si Lilisor? Mai bine nu ma risc si votez Kary. |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Scorpi pana acum ma cuplai cu Angel acum ca Angel era inocenta continui sa ma suspectezi si hop cu Lili. Pe ce dovezi?
|
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si eu as vota Kary...pentru ca Lili si Albi nu erau in preajma intr-un anumit moment.
Asa ca Votez Kary. |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Imi place ca jocul asta numa argumente valide au fost (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Nu tu legate de joc nu tu nic...
|
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu va zic noapte buna. Abia astept finalul. Imi cer scuze pt jocul jalnic, poate am exagerat cu faptul ca nu mai joc, ce-i drept mafia mi-a cam intrat in sange si cum pot juca, ma bag.
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Termina-te, femeie, cu scuzele si cu jocul jalnic. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
E mai safe, Kary, asta cred ca poti vedea si tu. Sa vedem ce zic si Lili si Albi. Cine e doctorul? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th May 2025 - 01:07 PM |
|