![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Care m'ati votat vreau sa stiu si pe ce baza (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Eu votez pe Albi Cum Angel a murit nevinovata raman la schema mea initiala si o vad pe Albi ca a fost cuplata cu Maat. |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Kary, au fost expuse 'bazele' (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Pana una alta .. astept sa revina si Lili si Albi sa vedem cine a fost doctor. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Maat mfiot my ass. Va duc kary Pink si Lilisor de nas ca-n vestu`salbatec! o omorirati geaba pe Anjel! Da` las sa vada si ea cum e sa mri nevinovata! (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
PS:Io acum m-am trezit. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna dimineata! Din punctul meu de vedere, Maat nu a avut saraca nici o vina, si uite si asa mis e intaresc convingerile cum ca draga de Kary e mafiot! Si eu cred ca, dupa cum zicea ea ca banuia ca edoctor Angel, a dansat-o si a omorat-o ca sa nu mai aiba politistul nici o sansa noaptea urmatoare!
Madutz de cine ai intrebat? Dupa cum va spuneam, nasul nu ma inseala. Daca nu a murit nici unmafiot, Kary e cu Lilisor! Votez Kary |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Astept sa vad ce zice si Lilisor. Nu mai este doctor?
Devotez Kary. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Da cand era? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
Lilisor |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neatza (IMG:style_emoticons/default/lazy.gif) ...
Derek (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) ... de ce fix el (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) ? Atata bunatate de doctor, mama mama ce l-as mai lua acasa sa ma invete vreo 2 operatii (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) !!! Hmm acum fie e Albi cum am zis pana acum... sau ziceti voi ca nu nimeriram mafiotul (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) . Nu-s eu mai doctor, v-am zis si la inceput, ca-s doar doctorul din povestea lui Szi, din Grey's! Albi, vezi ca a zis Madutz ca i s-a dansat azi-noapte, deci suntem singuri singurei in banuielile noastre. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Acum incepeti voi ca-s cu Kary? Off... nici nu stiu ce sa va mai zic mai mult decat ca eu nu sunt nimic tura asta! Si chiar cu Kary care m-a tinut in top 3 al ei pana acum? (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Oricum mai am timp sa vad ce mai zice fiecare pana sa las votul meu, ca nu cred ca e Kary, ca altfel ar insemna ca e mafioso cu cine? Cu mine sigur nu-i (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Si Albi, eu tot nu te vad prea innocent! |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sa inteleg ca votezi Albi? Kary cu Albi nu poate fi.
Deci daca intr-adevar a fost Maat atunci Albi e si ea mafioata. Mie insa imi vine greu sa cred ca sunt ele doua. Oricum daca e Albi singurul mafiot ramas in joc, Angel fiind doctor ... Madutz va muri in aceasta noapte si noi maine tot nu vom sti nimic.. deci castiga mafiotii. Daca nu era Maat, atunci mafiotii sunt Kary si Lilisor ... si daca votam Albi atunci iarasi castiga mafiotii.. Este deci o loterie. Sa fie cum spuneti voi. Votez Albi. Si asta numai pentru ca Kary nu si-a schimbat votul pe Angel. pe de alta parte nici Albina nu a votat Angel sa o scoata pe Maat... deci greu. Eu tot nu sunt convinsa ca Kary nu e mafiot. |
|
|
![]()
|
|
To bad for you all!
Nu am vazut unde a zis ca i s-a dansat! (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Dupa calculele mele, daca nu am omorat nici un mafiot, raman Kary cu Lilisor! Daca am omorat vreo unu, eu spun ca celalalt e Kary! Eu nu sunt! Cross my heart and hope to die! |
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neata.
Eu nu reusesc sa vad cuplurile de mafioti. Si incep s-o cred pe Maat. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th August 2025 - 10:35 AM |