![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Adica vrei sa zici ca esti doctor? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Kary esti sau nu doctor? Desi mie mi-e greu sa te cred. Mai mult as crede ca ai vazut ca doctorul nu zice nimic si te declari acum ca sa scapi. Tocmai pentru asta m-am declarat asa de repede politist ieri, cine ma mai credea in momentul cand eram cu sfoara de gat? Sau daca era Scorpi si vroiam s-o salvez?
Am fost trasa pe sfoara de Rozy mai de mult, cum ca e politist, dupa ce strigasem dupa politie ceva timp. Asa ca nu mi-as prea schimba votul. |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
No voi faceti ce vreti pentru ca si asa jocul asta mai fiecare s'a bazat pe resuresle proprii de aflare a mafiotilor...
Deci votati Kary si daca Kary e mafiot e cu Lili si oricum castiga mafiotii corect? Daca votati Albi mcar mai aveti o sansa sa castige cetatenii pentru ca Albi putea fi doar cu Maat. Ce e asa greu? (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
Lilisor |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hmm, eu oricum nu credeam ca esti tu... Dar daca esti doctor cum te'ai anuntat asa tarziu!
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Cum adica macar mai AVETI o sansa? Kary lasa-neee lasa-neee
Esti mafiot! Sau ziceai sa esti doctor? Doar asa ai putea sa ma convingi. |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Doctor!
Dar ma gandeam ca o luati si logic... |
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bine...Sa vedeti ca nu joc singura. Devotez Kary. Votez Albi.
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Vroiam si eu sa vad care se mai da drept mine (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
Lilisor |
![]()
|
Musafir ![]() |
M-am uitat in urma si mi-am dat seama ca am uitat sa si votez. Votez Albi, of course! Mafioasa mica!
|
|
|
![]()
|
|
Busted din nou!
Asta asteptam vroiam sa spun ca doar asa ma convingi ca esti mafiot! Acum voi credeti ce vreti, dar doctorul sunt eu! SI NUMAI EU! De ce credeti ca am tras atat de ea sa spuna ca e doctor? ah? Sa vad daca minte! Si guess what! Daa minte! Acum daca o credeti pe ea, problema voastra! Eu am amanat cat maimult sa ma arat ca sa vad ce zice mandra! Mentin Kary |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th August 2025 - 12:12 PM |
|