![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Lilisor |
![]()
|
Musafir ![]() |
Poi nu stiu... Sper ca da, daca nu ma bag la citit despre inceputurile monedei (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Cinstite parinte, pe unde umbli, bate toaca si matale nu cinti!
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
sa vina povestea!
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
lILISOR, tot la ochiul raului te gindest ? Tocmai acum, in post?
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Diana ma luminezi si pe mine ca nu inteleg ce se intampla (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Aveam si povestitor si jucatori? Sa inteleg ca mafioti nu erau prin preajma sau politistul? In cazul asta povestitorul care o fi ca m-ati ametit cu totul sa redistribuie rolurile ca parca vad ca aia de au aparut mai tarziu vor fi pusi la zid direct (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
Lilisor |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu nu m-as gandi, dar ce sa-i faci daca asa cere! O sa mentionez la profesori chestia asta (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
|
|
|
![]()
|
|
povesteaaaaa! Eu sint la manastire, daca nu nu v-ati prins. Cadelnitati!
|
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Arbitrul fluiera. E-ladies United se indreapta spre vestiare. Inca un meci castigat. Toata lumea aclama, se bucura, isi fac planuri pentru a sarbatori victoria, dar...uimirea e mare cand ajung in vestiar. Antrenoarea Fanny atarna spanzurata de neon cu ultima medalie obtinuta.
De asemenea, toate tricourile de rezerva ale echipei erau rupte. Tristete mare pe stadionul E-lady United. (IMG:http://www.manchesteronline.co.uk/ewm/001ewm/lg/TraOldTraffordSalQuaysVw.jpg) Au hotarat sa pedepseasca vinovatii: portarul Angel; fundasele Scorpi, Albi, Maat, mijlocasele Kary si Lili si atacantul Invi. |
|
|
Lilisor |
![]()
|
Musafir ![]() |
Vai, fix antrenoarea noastra? (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Si eu care tocmai trebuia sa invat de la ea toate tainele pe care le poate sti un mijlocas... Si ea a fost tot mijlocas inainte...
Ia ziceti, care dintre voi erati geloase ca a mai castigat o medalie? |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sa vina politia!!! Fanny (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) , tocmai acum? In loc sa bem de bucurie pentru victorie trebuie sa ne plangem prietena si mama...
Oare echipa adversara din invidie ca au pierdut se fac vinovti de moartea prea scumpei noastre antrenoare? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th May 2025 - 09:42 PM |
|