![]() |
![]() ![]() |
![]() |
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Votez Kary. Si asta e final.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Aaaa, acum esti deodata grabita!!
Ca eventual sa ramanavoturile ca sunt nu? |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si Albi de ce a asteptat atat sa spuna ca e doctor?
Albi am mai multe voturi ca tine, de ce sari? |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Ca sa te dai tu drept doctor de aia! Puteam sa bag mana in foc ca asa o sa faci!
|
|
|
Lilisor |
![]()
|
Musafir ![]() |
2 doctori (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) .... Eu nu stiu ce sa zic... Asa putea si Albi sa recunoasca din prima ca sa o votam toti pe Kary... Si eu imi mentin votul...
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Ati ametit povestitorul de tot!
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ah Albi si eu nu puteam face acelasi lucru mda...
|
|
|
![]()
|
|
Care vot Lilisor? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
Pai bre, daca ziceam din prima, nu mai aveam nici o sansa! Ca ne kilareau mafiotii. Doctorul murea, ca nu puteam sa-l salvez. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Mai las runda? Sau o inchid?
|
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Inchide, parerea mea.
|
|
|