![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Cind mai jucam? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
Lilisor |
![]()
|
Musafir ![]() |
Chiar asa, felicitari Madutz, si felicitari Albi, ca te-ai ascuns asa bine! Noi credeam ca era Angel doctorul (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) !
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Strategia ar fi fost alta la inceput, cu Angel de partea noastra Scorpi era omorata. Maat votata. Ramaneam eu lili madutz albi si angel Albi ar fi votat Angel ca pe ea o banuia si noi la fel Si se termina jocul cu doi mafioti in viata...Dar eu de la un moment dat ma luasem purtata de val si nu ma mai gandeam la joc si strategii initiale...
|
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Aaa...pe mine Kary nu ma convinsese pt ca a doua seara cand am intrebat, imediat fusesem vizitata, iar Lili si Albi nu erau, so...
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Lasa bre' ca oricum ati votat Angel pana aceasta a fost omorata. Daca nu murea tot la e va gandeati (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
poor Angel (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) i-ati pus gand rau, sa o omorati nevinovata (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cine se ofera povestitor?
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si eu ma bag sa joc.
Angel, te-am omorat pentru ca tu tot Albi Albi Maat Maat (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Di' vrei sa fii povestitorul nostru? (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th May 2025 - 11:34 PM |
|