![]() |
![]() ![]() |
![]() |
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
pe Fanny (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Rozy? Sweet? Lilisor? Doftoreasa? Albi? Loly? |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Hai bagati-ma si pe mine, dar parca vad ca iar osa ma chinui ca nu osa am timp1
Sisa ma credeti de acum cand va zic ceva (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Lista
1 Kary 2 Szi 3 Scorpi 4 Madutz 5 Angel 6 Albinuza Nu se ma baga nimeni? |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Teooooooooooooooooooo? Hai ca tura trecuta ai spus pas dar acum?
Invi Jo Lexie?????????????? |
|
|
Lilisor |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hop si eu! I'm in!
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Joaca si Lexie suntem 8!!! Di' poti incepe sa dai rolurile si sa scrii povestea (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Lista completa
1 Kary 2 Szi 3 Scorpi 4 Madutz 5 Angel 6 Albinuza 7 Lilisor 8 Maat |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Haideti cu povestea, ca eu de la 6 la 9 sunt la sala.
|
|
|
![]()
|
|
These are the voyages of the starship Enterprise, it's continuing mission to explore a strange new world, to seek out new life and new civilizations, to boldly go where no one has gone before.”
Povestea... Pe nava Enterprice, cei 8 isi vad de treaba... Nava a facut in salt de 9 warp si sint putin cam ametiti cu totii... Nu se stie de ce, au primit misunea de a explora sistemul Alfa28Kappa, cunoscut pentru instablitatea de care da dovada si de multele gauri negre.... Echipajul Enterprise banuieste insa ca este vorba de o posibilitate ca Alianta sa fie atacata... si ca e trebuie sa fie in alerta Pe nava Enterprise se afla in momentul de fata: 1 Kary - Geordi La Forge 2 Szi - Jeane Luc Picard 3 Scorpi - William Thomas "Will" Riker 4 Madutz -Data 5 Angel - Deana Troi 6 Albinuza - Tasha Yar 7 Lilisor - Worf 8 Lexie, - Beverly Crusher Maat este omputerul pentru Jurnalul de bord care inregistreaza tot/. Incep sa trimit rolurile.... Incepem. Am uitat poe cineva la roluri? Daca da, dati pm |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
gizzz (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) iara nu pricep nimic din poveste (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st May 2025 - 04:53 AM |
|