![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Ooo my God! Nu pot sa cred! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
De cee?? Acum cand ne calificasem?Cine ne mai antreneaza pe noi acum?? Cine aspira la postul ei de antrenor? Voi stiti cat a muncit ea ca sa ajunga aici? (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nooo... abia ce am reusit s-o conving sa joace si voi mi-ati omorat-o. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Noi ii datoram totul si ne bazam pe ea pentru mai departe. Nu pot sa cred ca ar fi una dintre noi. Poate portarul? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai poate te'a convins ca joaca numa' daca o omori din prima noapte. Se cam saturase de joc si era obosita, isi dorea odihna multa stiu eu si poate tu ai dat dovada de sange mai rece si i'ai indeplinit dorinta cumva? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Stupid. Cum e posibil asa ceva? Cine sa o fi omorit pe femeia asta cu suflet de aur? Ce nenorocire, ce nenorocire pentru ea si pentru noi... atiut de tinara si frageda... of! Sper ca cine a omorit-o sa atirne in streang linga steagul echipei... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Ce oroare! Eu zic sa face potera si sa prindem criminalul!
|
|
|
![]()
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 ![]() |
sunt socat, antrenoarea care mi-a dat sansa sa devin atacantul de legenda care sunt sa pateasca aceasta soarta cruda. :| Cate cupe (de sampanie) ne mai asteptau impreuna, cine o va putea inlocui? :|
(btw, aia e emblema lui FC Liverpool, care ii urasc pe UNITED) (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) |
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Invi, shhht!, m-am grabit sa dau drumul la poveste si asta gasisem.
(IMG:style_emoticons/default/estifftopic.gif) Gata, nu mai e. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
btw, nu se poate pune manchesteru, ca ie iechipa lu a mea alaturi de olimpiakos pireu? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
bai, de ce erau oare rupte tricourile de rezerva?
|
|
|
![]()
|
|
Ca se rascoala bita fanny cind vede ca nu e cum trebe echipa ei de SUFLET?
Eu stiu de ce. Se zvoneste ca anumite persoane, nu dau nume, fac sex pe ele. Si ca postul manager si-a tras bani din ce trebuia sa se plateasca pe tricouri. Ca deh, anumite fetite sint scumpe. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) |
|
|
Lilisor |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hmmm, echipa adversa, tricouri de rezerva rupte = echipa a doua, medalionul din jurul gatului = invidie... Cine ar fi avut motiv pentru a omora pe cea mai buna antrenoare din campionat (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) ?
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th May 2025 - 03:56 PM |
|