![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Echipajul de pe Enterprise e consternat si ingrijorat. Cine sa fi fost, oare , criminalul???
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Dumnezeule! Jean? Whyyyy??? (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
tasha trista! hai spuneti! Cine i-a facut felul si a inversat circuitele acolo ca sa se electrocuteze? ah? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Capitaneeeeeeeeeeeeeee capitaneeeeeeeeee (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
Data dar de ce sa preiei tu comanda? De asta ne'ai omorat capitanul? Ca sa treci tu la comanda? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hoo, mai usor (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Amu tot derulam si nu pricepeam cine e Picard ala, bre. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Eu revin la numele noastre ca nu pricep nimic altfel. Hai, ma, chiar pe saraca Szi care nu o apucat sa joace mai nimic si am si suparat-o noi intr-o seara (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) sniff |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Madutz, androidul Data cu sentimente umane, putin "deranjat" dintr-o altercatie anterioara, plinge... Albinuza, Tasha Yar, este extre de suparata...
Nava Entreprise strabate o nebuloasa in spatiu si una in carlinga... |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bai, Will sau cine is eu ce misca in film? Ca eu numai pe Picard si Data mi-i amintesc vag de cand eram prin clasa a 8-a.
Si treaba cu teleportarea. |
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mie nu-mi convine ca Maat a zis ca preia eu comanda. Acum sariti toate pe mine, degeaba. Macar de ziceam eu ca preiau comanda,sa aveti motiv, asa...ca a zis Maat. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Si eu propun sa revenim la numele noastre, nu mai tin minte nimic din film. |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu nu am vazut niciun episod din Star Trek nu? Ca despre el e vorba? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Madutz, pai poate Maat stie ceva ce noi nu stim (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
In alta ordine de idei io nu am nici o banuiala in momentul asta si ma car la sala. Screw you guys I'm going home (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ( asta e din South Park, daca nici South Park nu ati vazut, nu mai vorbesc cu voi (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ) |
|
|
![]()
|
|
Data e primu la comanda. Pina isi revine Scorpi, aka William Thomas "Will" Riker.
(IMG:http://media.giantbomb.com/uploads/0/4031/628855-wilriker_large.jpg) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st May 2025 - 02:03 PM |
|