![]() |
![]() ![]() |
![]() |
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
O fi el joc, dar eu ma supar. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Data trecuta Angel mi-a zis ca-s politist jalnic, acum Maat zice ca preiau comanda, si-mi sariti in cap. Eu cred ca ar trebui sa ne luam dupa ce zice fiecare, nu dupa ce face povestitorul. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
(IMG:style_emoticons/default/estifftopic.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Eu o banuiescpe Scorpi! Nasul si de data asta! (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Deja sunt ametita, n-am urmarit niciodata startrek/starwars sau cum s-o numi. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Dar sa stiti ca eu mi's Beverly Lexie. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Capitane, ai devenit o stea, sa ne protejezi din galaxia ta si sa ne ajuti sa prindem mafiotii care ravneau la postul tau. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Oricum, n-au unde sa fuga, suntem in plin spatiu (IMG:style_emoticons/default/pistolar.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Will pare ca nu se simte bine, Jean-luc i-a fost mentor.
Sa va fie rusine, NU v-ati uitat la Star Trek?!!! Shit, eu nu pierdeam un episod... Da va uitati la televoveprostioare...Pfua! |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Albi nu suna rau ce spui tu dar de tine ce spui?
|
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu nu ma uit nici la telenovele, nici la startrek, dar urmaresc cu sufletul al gura Grey's Anatomy, si tocmai am reusit sa ratez episodul din mafia in care s-a jucat serialul meu preferat. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
No frate. Bine bine, Albi, dupa ce ti-am luat apararea si te-am scos din mainile criminalilor cand ai avut nevoie. Asa stii tu. Binee. lasa ca ne mai intalnim noi.
Eu o sa-mi incep banuielile tura asta cu Lexie si Angel. Asa numa ca is ele simpatice si mi-s dragi (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Pe Lilisor si Kary o sa le las deocamdata. Lilisor cred ca o fost un milion de ture la rand mafiot .. mai, ho, da? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Madutz, calm down, girl, nu ti-o trecut inca raceala si esti cu febra? De cand le pui pe toate asa la suflet? This post has been edited by scorpirescu: Mar 26 2009, 06:01 PM |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da' tu Scorpi cam multisor de cand nu te afli in pielea unui mafiot ? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Bre' Madutz fara suparari, no se stie ca la mafia se leaga de ce vrea si reactiile fiecaruia conteaza pana la urma nu anumite detalii nesemnificative...Io sar in capu tuturor asa ca... |
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hai mai Scorpi, am eu fata de mafiot cu numele de Beverly? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si tu mi-esti simpatica, dar nu te banuiesc asa, dejaba.
|
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu tura asta ma gandesc la Scorpi,Lexie,Angel, una din ele CEL putin are rol important.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st May 2025 - 03:01 PM |
|