IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

168 Pages V  « < 60 61 62 63 64 > »   
Closed TopicStart new topic
> Mafia - jocul de societate, varianta online II
MadutZ15
post Mar 26 2009, 05:54 PM
Post #611

Musafir

O fi el joc, dar eu ma supar. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Data trecuta Angel mi-a zis ca-s politist jalnic, acum Maat zice ca preiau comanda, si-mi sariti in cap. Eu cred ca ar trebui sa ne luam dupa ce zice fiecare, nu dupa ce face povestitorul. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
(IMG:style_emoticons/default/estifftopic.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
albinuza
Post #612

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

Eu o banuiescpe Scorpi! Nasul si de data asta! (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
Lexie
Post #613

Musafir

Deja sunt ametita, n-am urmarit niciodata startrek/starwars sau cum s-o numi. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Dar sa stiti ca eu mi's Beverly Lexie. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Capitane, ai devenit o stea, sa ne protejezi din galaxia ta si sa ne ajuti sa prindem mafiotii care ravneau la postul tau. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Oricum, n-au unde sa fuga, suntem in plin spatiu (IMG:style_emoticons/default/pistolar.gif)

+Quote Post
Diana.
post Mar 26 2009, 05:56 PM
Post #614

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Will pare ca nu se simte bine, Jean-luc i-a fost mentor.

Sa va fie rusine, NU v-ati uitat la Star Trek?!!! Shit, eu nu pierdeam un episod... Da va uitati la televoveprostioare...Pfua!

+Quote Post
kary_pink
post Mar 26 2009, 05:56 PM
Post #615

Musafir

Albi nu suna rau ce spui tu dar de tine ce spui?

+Quote Post
Lexie
post Mar 26 2009, 05:59 PM
Post #616

Musafir

Eu nu ma uit nici la telenovele, nici la startrek, dar urmaresc cu sufletul al gura Grey's Anatomy, si tocmai am reusit sa ratez episodul din mafia in care s-a jucat serialul meu preferat. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
scorpirescu
post Mar 26 2009, 05:59 PM
Post #617

Musafir

No frate. Bine bine, Albi, dupa ce ti-am luat apararea si te-am scos din mainile criminalilor cand ai avut nevoie. Asa stii tu. Binee. lasa ca ne mai intalnim noi.

Eu o sa-mi incep banuielile tura asta cu Lexie si Angel. Asa numa ca is ele simpatice si mi-s dragi (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Pe Lilisor si Kary o sa le las deocamdata. Lilisor cred ca o fost un milion de ture la rand mafiot .. mai, ho, da? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Madutz, calm down, girl, nu ti-o trecut inca raceala si esti cu febra? De cand le pui pe toate asa la suflet?

This post has been edited by scorpirescu: Mar 26 2009, 06:01 PM

+Quote Post
kary_pink
post Mar 26 2009, 06:04 PM
Post #618

Musafir

Da' tu Scorpi cam multisor de cand nu te afli in pielea unui mafiot ? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

Bre' Madutz fara suparari, no se stie ca la mafia se leaga de ce vrea si reactiile fiecaruia conteaza pana la urma nu anumite detalii nesemnificative...Io sar in capu tuturor asa ca...

+Quote Post
Lexie
post Mar 26 2009, 06:05 PM
Post #619

Musafir

Hai mai Scorpi, am eu fata de mafiot cu numele de Beverly? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si tu mi-esti simpatica, dar nu te banuiesc asa, dejaba.

+Quote Post
MadutZ15
post Mar 26 2009, 06:06 PM
Post #620

Musafir

Eu tura asta ma gandesc la Scorpi,Lexie,Angel, una din ele CEL putin are rol important.

+Quote Post

168 Pages V  « < 60 61 62 63 64 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 21st May 2025 - 03:01 PM