IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

168 Pages V  « < 62 63 64 65 66 > »   
Closed TopicStart new topic
> Mafia - jocul de societate, varianta online II
scorpirescu
post Mar 26 2009, 07:12 PM
Post #631

Musafir

Ioi, deci eu is printre masculii mai normali pe acolo.

Mai, asa e n-am mai fost mafiot in ultima vreme ... dar chiar asa ca sa sariti pe mine hop tzop? Eu as spune sa nu va grabiti chiar asa.

Lexie, am ajuns la tine prin reduceri succesive. Lilisor si Kary abia ce au fost mafioti. Hai poate Kary ar putea fi si tura asta, dar Lilisor deja creca nici ea nu mai stie daca e mafiot sau nu (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Oricum, Szi, buna alegere o facut tura trecuta .. asa era sa o luam in freza. Tocmai de aia v-as sugera sa fim cu bagare de seama. Nu toti sunt ceea ce par! Cum spuneam dupa reducerea asta am ramas la tine, Angel, Albi si Madutz. Si am zis asa sa incep cu voi doua. Nu ca pe Albi si Madutz le-as scoate asa de sub urmarire.

Angel, tocmai ce te banuiesc. Ce faci? Nu-mi sari in cap sa-mi explici tu mie ce strategii am eu cand is mafiot? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Hai, te invit aici.

Albi esti cam ciudata. Si mi-ai frant inima, by the way. Eu nu aveam de gand sa te banuiesc (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Nu stiu de ce dar mie tu nu-mi pari niciodata mafiot.

This post has been edited by scorpirescu: Mar 26 2009, 07:12 PM
Go to the top of the page

+Quote Post
kary_pink
post Mar 26 2009, 07:34 PM
Post #632

Musafir

Hop tzop asta al tau imi miroase rau Scorpi (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Parca imi si amintesc de tine cand erai mafiot si numa hop tzop faceai...

Madutz tu ce ne povestesti?

imi spune si mie cineva ce inseamna tech guy? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

ps: angel e la sala, nu ca asta ma face sa nu o cred mafioata

Si corect Scorpi, nu toti sunt ceea ce par si chit ca aici intru si eu va spun ca chiar nu cred ca Maat a stat sa vada cine ce a fost in jocurile trecute, poate chiar a tras la sorti si totul e posibil

Ce spui Lilisor a treia oara mafiot suna bine?

+Quote Post
scorpirescu
post Mar 26 2009, 07:35 PM
Post #633

Musafir

................

Tot stau si a gandesc acum... de ce adica nu ar putea fi Kary din nou mafiot? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Stim cu totii cat e de smechera.. scoate din discutie un jucator cum ca ea nu crede ca ala ar fi mafiot, respectivul nici nu e de fapt si asa ii castiga increderea. Asa a facut jocul trecut cu Angel. A pacalit-o chiar si pe ea.. gizz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Daca mergem pe pista asta inseamna ca Lexie chiar nu e mafiot. Si atunci ramane sa fie Kary cu Angel, Madutz sau Albi. Merita sa ma gandesc si la asta.

Voi face asta intr-o baie calda cu multa spuma (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

This post has been edited by scorpirescu: Mar 26 2009, 07:36 PM

+Quote Post
kary_pink
post Mar 26 2009, 07:37 PM
Post #634

Musafir

Pai acu mi'am prezentat toata schema nu am tinut partea nimanui.
Si Scorpi draga si acu doua jocuri ca cetatean spuneam ca nu cred ca x e mafiot, ce tu nu spui din astea?!

No stii ca dupa postul asta a tau ma gandesc ca nu cumva sa fii cuplu cu Angel? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Ce spui?

+Quote Post
Lilisor
post Mar 26 2009, 07:40 PM
Post #635

Musafir

Tech guy = tehnician (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Da, si mie mi se pare dubiosa Kary (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Angel, Madutz si Albi mai am rabdare...
Scorpi si Lexie (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Mda... ramane de vazut inca nu imi pot formula nici o ipoteza...

+Quote Post
MadutZ15
post Mar 26 2009, 07:40 PM
Post #636

Musafir

Mai Kary, eu de povestit n-am prea multe. Mi-s cinstita, alte dovezi n-am, cuvantul meu. Astept sa vad ce zic restul ca sa pot sa-mi formez o parere. Si tare m-as gandi ca cei care au avut roluri importante, nu mai au acum. Momentan e doar o parere din ce s-a zis.

+Quote Post
kary_pink
post Mar 26 2009, 07:50 PM
Post #637

Musafir

Si Lexie de ce nu ar fi mafiot? Pentru ca e singura despre care am spus neeeeeeeee? Pai iti amintesti ca Maat a pus'o ultima pe lista si am eu asa o banuiala ca deja se gandise la roluri cand a adaugat'o pe Lexie? Ete de asta am scos'o sac (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Dar asta nu inseamna ca am scos'o definitiv de pe lista neagra...

QUOTE(Lilisor @ Mar 26 2009, 06:40 PM) *
Da, si mie mi se pare dubiosa Kary (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Angel, Madutz si Albi mai am rabdare...
Scorpi si Lexie (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Mda... ramane de vazut inca nu imi pot formula nici o ipoteza...

Eu iti par dubioasa ca sunt singura care ma agit iti spun io (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Restu mai ai rabdare la altii te gandesti, no frumoasa schema ta. Bah creca sunt mafioata dar singura. A uitat Maat sa'mi dea partenera (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Lilisor
post Mar 26 2009, 07:53 PM
Post #638

Musafir

Lasa Kary ca am timp sa vad si de ceilalti ce si cum (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post
Diana.
post Mar 26 2009, 08:03 PM
Post #639

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Va rog sa incepeti votarea.

+Quote Post
kary_pink
post Mar 26 2009, 08:09 PM
Post #640

Musafir

No sa ajunga toti acasa ca asa ne votam numa intre cele prezente adica io lili scorpi si madutz (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post

168 Pages V  « < 62 63 64 65 66 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 21st May 2025 - 11:25 PM