IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

168 Pages V  « < 64 65 66 67 68 > »   
Closed TopicStart new topic
> Mafia - jocul de societate, varianta online II
Szimcsi
post Mar 26 2009, 09:24 PM
Post #651

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Six feet from the edge
Member No.: 146

(IMG:style_emoticons/default/hideingbhindcurtian.gif) (IMG:style_emoticons/default/nopity.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
kary_pink
post Mar 26 2009, 09:27 PM
Post #652

Musafir

Hai bre' ce''i tacerea asta pe aci, ete numa mortii ce scot capul in rest liniste si pace (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Nu ma bagati in seama ca eu sunt cu capu in nori si rad ca blonda pentru ca am primit o veste care imi ofera posibilitatea sa fac o vizita acasa (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Deci da, nu sunt mafiot ati inteles bine?

Nu ati vrea asa un joc in care mafiotii sa faca pe martirii si sa spu7na: io sunt io sunt (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ??????????'

+Quote Post
angeldust
post Mar 26 2009, 09:27 PM
Post #653

Musafir

No, din ce am citit asa pe diagonala, Albi mi se pare ca joaca mega suspect, Lexie face pe niznaiu ca ea cica a si uitat ca e in joc (a se citi vedeti ca eu nu am cum sa fiu mafiot devreme ce am si uitat) , Lilisor si Kary io am incredere 0 in ele dupa jocul trecut si in rest parca nu imi bate nimeni la ochi mai mult decat de obicei (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
MadutZ15
post Mar 26 2009, 09:30 PM
Post #654

Musafir

Angel tu citisi pe diagolana, eu am fost aici, si am aceeasi parere. Si va jur ca mi-s cinstita. (IMG:style_emoticons/default/inocentul.gif)

+Quote Post
kary_pink
post Mar 26 2009, 09:31 PM
Post #655

Musafir

Bre' Angel intelege ca's cinstita, hai ca se vazu chiar de la inceput cand nu stiam daca am murit ori ba, daca eram mafiot nu aveam cum sa fiu asa nauca (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Gooooooooooooooooooooooooooood nu pot sa cred ca pot sa'mi iau liber de la Italia o perioada cand vreau io cat vreau io ( ma rog in limita bunului simt) si sa plec in Romania Ma imbat de fericire. Doftoreasa e de vina ca mi'a urat ceva odat cu cat vreau io cand vreau io si cum vreau io (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/haninoroc.gif)

Angelu' tu de ce nu ai fi mafioata?

+Quote Post
Lexie
post Mar 26 2009, 09:33 PM
Post #656

Musafir

Angel, sincer am uitat, mi-am amintit cand mancam si am dat fuga la computer, ma gandeam ca se sta dupa mine. Am intrat in joc pe ultima suta de metri si chiar m-am obisnuit sa fiu spectator.

In alta ordine de idei, am citit de la inceput si singurele care-mi sar in ochi sunt Madutz si Albi, dar nu vreau sa fac acuzatii pana nu mi se confirma din suspiciuni.

Angel nu-mi pare suspecta inca, Scorpi joaca agitat, dar asa joaca ea mereu cand are timp (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) , de Kary nu stiu ce sa spun, Lili a fost de prea multe ori mafioso ca sa fie pentru a n-a oara. I'll keep an eye on it.

+Quote Post
angeldust
post Mar 26 2009, 09:34 PM
Post #657

Musafir

QUOTE(kary_pink @ Mar 26 2009, 07:31 PM) *
Angelu' tu de ce nu ai fi mafioata?

Pentru ca stie Maat ca daca ma pune mafioata fac urat si Maat tine la mine, nu imi face ea din astea (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Noah ce intrebari retorice pui si tu, fantastic. Nici macar nu te banuiam printre primele si repede ai sarit in capu meu. Vezi ca imi dai de banuit. Si faza aia de la inceput, sunt sigura ca la fel reactionai si daca erai mafioata, poate cu atata mai mult, asa ca nu halesc ca ala e alibiul perfect.

+Quote Post
albinuza
post Mar 26 2009, 09:36 PM
Post #658

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

Pai Scorpi nu a mai fost de mult! (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
Lilisor
post Mar 26 2009, 09:41 PM
Post #659

Musafir

Nici tu de altfel (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
scorpirescu
post Mar 26 2009, 09:42 PM
Post #660

Musafir

Nu stiu.. eu raman la Kary si/sau Lexie ... Fazele astea cu eu am uitat ca jucam, eu am crezut ca am murit. Yeah right.

Albi, ultima data cand am fost am fost cu Angel. De atunci nici ea nu a mai fost mafiot. De ce eu is mai suspecta decat ea? Si Lexie cand a fost ultima data mafiot? Si de cand eu n-am mai fost mafiot Lili a fost cred de vreo 2-3 ori. Deci nu se aplica chestia asta.

+Quote Post

168 Pages V  « < 64 65 66 67 68 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 16th August 2025 - 09:04 PM