![]() |
![]() ![]() |
![]() |
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Albi sure, sure?
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Ok, incepem numaratoarea. Va rog sa votati pina la ora 23:00 ora Romaniei, ca ne lungim altel pina miine si io mai am si una bucata domn Maat care vrea sa lucreze nu`s ce si ma streaza. Si nu am 2 conectiuni.
Incep. |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
nu-i bine. ce naiba.
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Scorpi nu's mafiot (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Chiar te rog daca esti cetatean cinstit si tu sa nu ma votezi pentru ca asa scapa adevaratii mafioti.
Angelu voteaza'ma, daca tu dupa tot ce am spus inca ma banui no bine ce sa mai spun...Parca stiam eu ca tu te gandeai sa o votezi pe Albi, tocmai faptul ca ai intrebat de ea m'a pus pe ganduri ca imi aduc eu aminte cand erai mafiot cu Scorpi cum intrebai de Scorpi si te faceai ca o suspectezi. Io nu uit nimic sac (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Eu ma distrez si ma simt tare bine ca's cetatean, e distractiv si ca mafiot dar e prea stresant. Nu vreau sa ma votati pentru ca asa in loc sa scapati de mafioti trimite'ti dupa gratii un om cinstit. Dar daca ma omorati nu'i bai, la vie e bel (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Io stiu asa . Nu banui Lexie desi nah orice e posibil. Si nu pt faptul ca a spus ca a uitat de mafia ci pentru altele expuse de mine la inceput. Madutz cred ca are rol important ca prea s'a atacat la inceput... Lili nah ar fi culmea sa fie iara mafiot dar daca Di nu s'a gandit la jocurile precedente i'ar sta bine iara in rol de mafiot... Scorpi, Angel si Albi le suspectez cel mai tare. Dar mai tare si mai tare pe Angel (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Albino, merg pe mana ta, da' daca ma inseli, ti bat. Devotez Lexie. Votez Scorpi.
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hahahahahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Scorpi (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
votez Scorpi |
|
|
Lilisor |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ma pregateam sa scriu ca de data asta e randul meu sa o votez pe Scorpi si fix acuma a zis si Albi! Cool!
Pereche hmmm... Madutz? |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ma, ceva nu-i bine. E clar ca Albi nu ar fi declarat chestia asta daca n-ar fi politist, dar eu nu sunt mafiot!!!! Deci nu se poate.
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Albi scuze ca te'am suspectat (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bai, oameni nu-i bine!!!
Maat, tu stii ca tre sa ii spui adevarul politistului! Ba, nu-i bine. |
|
|
![]() ![]() |