![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Politistuilui i s-a raspuns la intrebari. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Numaratoare preluminara a voturilor albina voteaza scorpirescu madutz voteaza scorpirescu lexie voteaza albina angeldust voteaza albina scorpireescu voteaza kary kary voteaza scorpirescu ------------------------------ candidati la ejectare in spatiu : 3 voturi scorpirescu 2 voturi albina 1 vot kary |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ba, zau daca pricep. Nu-i bine. Nu sunt mafiot!
|
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Daca mai e politist, cred ca-i sarea in cap Albinei. Si doar n-o fi fost Szi si Albi sa riste atat. Tare mi-e ca Scorpi acum joaca teatru. Momentan raman la votul asta.
Lilisor, daca eram mafiot nu saream asa repede pe Scorpi, ma gandeam ca o vor vota si altii dupa spusele Albinei. |
|
|
Lilisor |
![]()
|
Musafir ![]() |
Maat, si eu tot vot Scorpi!
Si cineva sa salveze politistul... si daca ai ocazia, sa intrebi de Madutz... ca doar cu ea ar mai putea fi! Hmm sa zicem ca si Angel si Lexie ar putea fi... Dar prea insista Scorpi la inceput ca si ele ar trebui banuite, ca nici ele nu au mai fost demult... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Deci serios acum. Sper ca s-au respectat regulile.
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cu Anjelu' de ce nu?
|
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
De ce Lili doar cu mine? Cu tine de exemplu de ce nu? Cu Angelu' cum zice Kary de ce nu?
Poate insista tocmai pt a crea o diversiune. |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bai lipsesc 5 minute si e ca la Dan Senzationescu in direct aci. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Scorpi mafioata mica, ce tot spui tu acolo ha? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Albi, deci am avut dreptate cand am zis ca joci mega ciudat , dar nu era din cauzele banuite de mine (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Devotez Albi votez Scorpi |
|
|
Lilisor |
![]()
|
Musafir ![]() |
Poi cand zicea Albi ca e vinovata Scorpi, ea zicea ca nici Angel si nici Lexie nu au mai fost demult... Deci si ele ar trebui sa fie...
Am editat si mai sus de altfel (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Plus Madutz, de ce te banuiesc pe tine? Pentru ca intai ai intrebat-o pe albi, sure?sure? Si abia apoi, cand ai vazut ca lumea chiar o voteaza pe Scorpi ai votat si tu... Acum poate ma insel eu... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu-i bine, ma, ce naiba. Sa mor.. puii mei.
Singura posibilitate ar fi sa minta Albi. Devotez Kary si Votez Albi. Sper ca minte Albi si nu s-a intamplat altceva de fapt, ca atunci nu mai e joc. Eu m-am enervat. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 23rd May 2025 - 07:53 PM |
|